Insider maakt come-back op Age of Love XXL


Artist news
Gepost op door sansunshine
Nieuws afbeelding: Insider maakt come-back op Age of Love XXL
Nieuws thumbnail: Insider maakt come-back op Age of Love XXL

Age of Love’s reputatie als toonaangevend oldskool event is sterker dan ooit met nog steeds keer op keer uitverkochte edities. Kom dan ook meevieren op deze nieuwe XXL versie waar enkel de beste muziek van de jaren ’90 wordt gedraaid,  vergezeld van heel wat extra’s die je zo terug katapulteren naar die dagen waarin we dansten alsof er nooit een einde aan het weekend kwam. Die nachten waarin de Belgische clubs floreerden en hele weekends lang of zelfs nog langer dreunden. Een tijd waarin zoveel klassieke tracks werden gemaakt …

Zoals steeds brengt Age of Love enkel de grootste acts van de jaren ’90 naar de Vooruit. Deze keer wordt de line-up aangevoerd door Rank 1 die algemeen worden beschouwd als één van de uitvinders van de bekende Nederlandse trance sound. Ze waren gangmakers op het legendarische ID&T label en brachten ook verschillende klassiekers uit op Highcontrast Recordings.

De tweede speciale gast is INSIDER (aka Tyrome) die na 15 jaar afwezigheid zijn terugkeer naar de Belgische scene maakt met een exclusieve live performance. Kris Vanderheyden wordt erkend als één van de leidinggevende pioniers van Belgische techno scene. Hij is gekend van Insider klassiekers als ‘Destiny’ en ‘Boots on the Run’ die tussen 1995 en 1999 uitkwamen op Bonzai Records evenals epische albums als CJ Bolland’s “The Prophet”. Daarvoor kon je hem vinden op Music Man Records en daarna ook nog op Dance Opera en Clockwork Recordings. We kijken ernorm uit naar deze bijzondere live-act.

De internationale gasten krijgen de volle support van onze geliefde residents als Yves Deruyter en Quincy. Ze krijgen het gezelschap van regelmatig terugkerende gezichten als DJ George’s die maar niet genoeg kan krijgen van draaien op Age of Love, Phi Phi en The Mackenzie, nog zo’n hoogvlieger uit de Belgische scene. CP van Pulse faam vervolledigt de line-up van deze editie.

Bring back the Age of Love and dance the night away with us!

 

 

 

Line-up:

RANK 1 (ID&T, Sensation / NL)

INSIDER aka TYROME LIVE (Music Man records / BE)
Yves Deruyter (Cherry Moon, Globe)
Quincy (Age of Love, The Sound of Belgium)
The Mackenzie (Mackenzie Records)
DJ George’s (La Bush)
Phi Phi (Extreme, Boccaccio)
CP (Pulse Factory)

 

Extra's:


Respect the old school!


Full Color Lasershow - Lounge Area - Gogo Dancers - Fire dance acts - Special Effects - Dance Platforms - VIP Area - Free Gadgets - Surprises all night.

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.