afrojack scoort billboard nummer 1 hit


Artist news
Gepost op door Verwijderde gebruiker

Amsterdam, 29 juni 2011 – Afrojack bereikt vandaag een nieuw hoogtepunt in zijn carrière. De door hem geproduceerde en voor een groot deel door hem gecomponeerde single “Give Me Everything”

bereikte vandaag de hoogste positie in de meest bekende hitlijst ter wereld, de Billboard Hot 100, die op 30 juni gepubliceerd wordt.

Afrojack werkte voor deze single samen met Pitbull en Ne-Yo die vervolgens ook zangeres Nayer uitnodigden om aan de opnames mee te doen.

“Give Me Everything” is al wekenlang één van de meest verkochte en op radio gedraaide singles ter wereld, maar tot vandaag was de hoogste positie in de VS nog niet gehaald.

Afrojack, die op tournee is in de VS, is enorm blij met dit onvoorstelbare succes. Het toeval wil dat hij vannacht een boeking heeft in club LIV in Miami, de thuishaven van Pitbull, waardoor nu al duidelijk is dat vannacht een spontaan feest zal losbarsten. Zoals Afrojack al twitterde “Imma bring the champagne”

Afrojack beleefde bij de vorige editie van de Billboard Hot 100 al een uniek moment. In die editie kwam zijn single “Take Over Control”

binnen op nr. 96 (om deze week door te stijgen naar nr. 89), waarmee het totaal aantal songs in de Hot 100 waarbij hij betrokken is op maar liefst vier uitkwam. Naast “Take Over Control” en “Give Me Everything” is Afrojack namelijk ook medeverantwoordelijk voor de productie van Beyonce’s “Girls” en van Chris Brown’s “Look At Me Now”.

2011 is een geweldig jaar voor Afrojack. Hij won eerder dit jaar al een Grammy en twee IDMA Awards en hij groeit daarmee snel uit tot één van de meest succesvolle DJ’s en producers ter wereld.

De komende maanden tourt hij wereldwijd, maar er zijn de komende weken ook In Nederland optredens te zien. Zaterdag 2 juli treedt Afrojack namelijk op tijdens Sensation; Innerspace in de Amsterdam ArenA. Op 16 juli is Afrojack gastheer van “Jacked” in AIR te Amsterdam.

“Jacked” is Afrojack’s eigen concept. Hij zal die avond uiteraard zelf optreden en heeft daarnaast o.a. Steve Aoki, Apster, Bobby Burns, R3hab en Zawdi MC uitgenodigd om het podium met hem te delen.


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.