Tour The Scabs afgelopen - 4 extra shows !


Artist news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

 


 
   
 

Legendarische zomertour The Scabs afgelopen – 4 extra indoor concerten !

Maar liefst 25 memorabele concerten hebben The Scabs afgelopen zomer afgewerkt, volgens pers en publiek: “de beste Scabs shows ever!”.
Om dit gigantische succes mooi af te sluiten, kondigen The Scabs 4 extra (indoor) concerten aan voor dit najaar.  Wees snel voor uw tickets.

-      22/09  De Amer, Diest
                  www.ccdiest.be
-      29/09  Zomerloos, Gistel
                  www.gistel.be
-      13/10  De Velinx, Tongeren
                  www.develinx.be
-      19/10  De Roma, Borgerhout
                  www.deroma.be

Met de zomer loopt ook de zomertour 2012 van The Scabs ten einde. Hun zomertour is dit jaar langs alle grote Vlaamse (stads)festivals getrokken.  Genk On Stage, Maanrock Mechelen, Gladiolen, Casa Blanca Festival en Klinkersontvingen The Scabs, maar ook TW Classic waar ze voor een 4de keer op de wei van Werchter stonden. 
Na een afwezigheid van 15 jaar op de grote stadsfestivals hadden The Scabs iets goed te maken met hun fans.  En dat is precies wat ze gedaan hebben.  Alle hits passeerden de revue en dit duidelijk met heel veel zin en energie op het podium.  Na de shows werden The Scabs steeds omschreven als ‘een klasse hoger’, ‘topoptreden’, ‘beste ooit gezien’, ‘het beste zomerconcert’, … en andere superlatieven.
Het spelplezier droop van de band én het publiek kreeg 25x een rock’n’roll show om van te snoepen.

De zomertour was ook voor Guy Swinnen, Willy Willy, Frank Saenen en crew een ongelofelijk succes én daarom kondigen ze nu 4 extra shows aan voor dit najaar.
Niemand weet wat de toekomst brengt, zo ook de bandleden van The Scabs niet. Daarom zijn ze van plan om van de laatste 4 indoorconcerten van hun zomertour echte topshows te maken. Wie getuige wil zijn van de laatste SCABS-ervaringen van dit jaar zal zich moeten haasten, want de tickets vliegen de deur uit!

www.thescabs.be

 

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier