De Warande - ticketloting / tips voor het nieuw seizoen


Club news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

   
30 juni

 
tot 25 augustus
 
TICKETLOTING DEZE WEEK

 
Deze week loten we de ticketaanvragen. Heb je nog geen aanvraag gedaan, dan kan je een inschrijvingsformulier binnenbrengen of dit online indienen. Deze worden na de loting verwerkt.
 
De balie is deze week gesloten en terug open vanaf maandag.
     
   
 
EEN NIEUW DANSSEIZOEN

 
Volgend seizoen zie je nieuw werk van internationale topchoreografen als Akram Khan  en Wayne McGregor in de Warande. Daarnaast herneemtWim Vandekeybus zijn allereerste voorstelling en is Koninklijk Ballet Vlaanderen voor het eerst sinds 2005 terug te zien in de Warande.
 
     
   
 
TIPS VAN DE MUZIEKPROGRAMMATOR

 
Een paar tips van de muziekprogrammator: Giant Giant Sand verenigt country, pop, rock en tex mex op een speelse, natuurlijke manier.  Vieux Farka Touré is de blues, recht uit Afrika. Virtuoos op elektrische gitaar, mis hem niet!
 
Mustafa Dogan Dikmen trakteert je op bijzonder mooie en diverse muziek uit Turkije.Micha Wertheim is dan weer een Nederlandse cabaretier en kreeg lovende kritieken voor zijn laatste avondvullende show.
     
   
 
EEN PAAR TIPS VOOR FAMILIES

 
'Umami' is geheimzinnig, ervaar het als een heerlijke, nieuwe smaak. Nagenieten kan je doen met een tapasschotel.'Koningin van de Nacht' is een verrassende bewerking van Mozarts ‘Toverfluit’ voor kinderen. Met gevogeltemaaltijd.
 
'Leeghoofd' is een vreemd mannetje, dat op een speelse manier met de zintuiglijke kennis van je kleuter aan de haal gaat.
 
Choreografe Joke Laureyns is te gast met 'rauw' én 'zwaluw zang'.
 
     
   
 
TE ZIEN IN DE EXPOZAAL

 
Momenteel kan je in onze Expozaal naar de tentoonstelling 'Weg van Vlaanderen' over het einde van het lyrische landschap. 
 
In het nieuwe seizoen kan je tentoonstellingen verwachten van Jef Geys en Fik Van Gestel, een expo over rituelen in de hedendaagse kunst, een striptentoonstelling over Lucky Luke...
     
   
 
HERMAN VAN DE WIJDEVEN PRESENTEERT DEBUUTROMAN

 
Herman van de Wijdeven is in Vlaanderen vooral bekend als toneelauteur. Nu heeft hij zijn eerste jeugdroman geschreven: ‘Zoals het gebeurd is’. Het boek verscheen onlangs bij uitgeverij Manteau.
 
Op zondag 30 juni presenteert hij zijn eerste boek, samen met muzikanten Laetitia van Krieken en Jacqueline Hamelink, Kaaiman en jeugdtheatermaker Hans van den Boom.
 
zondag 30 juni om 17 uur in de Houten Zaal - gratis
graag vooraf je komst melden viagreet.proost@warande.be
     
   
 
MUZIKANTEN DAVID MURRAY INFINITY QUARTET

 
De muzikanten die spelen bij David Murray Quartet zijn Nasheet Waits op drums, Thornton Hudson Jr op pianoen Hammond, Jaribu Shahid op dubbelbas en David Murray op tenor sax en bas klarinet. Macy Gray neemt de vocalen voor haar rekening. Niet alle muzikanten die vermeld staan bij David Murray in de brochure zijn dus de juiste!
 
De ticketverkoop loopt erg goed, dus wacht niet te lang als je deze superband wil zien.
     
   
 
TRY OUT 'DE ZWARTE SCHANDE'

 
'BLEEDING BULLS' test een humorvolle theatermonoloog uit over voetbal, de Eerste Wereldoorlog en migratie. In een regie van Joost Wynant (o.m. ‘Benidorm Bastards’) speelt Maarten Goffin het verhaal van een populaire voetballer met een kleurtje, die het dagboek terugvindt van zijn overgrootvader - een zwarte koloniale soldaat uit de Eerste Wereldoorlog.
 
Wat is de band tussen de loopgraven in Ieper en de velden van Manchester United?
 
zondag 30 juni om 20.15 uur in de Kuub - gratis
     
   
 
SLOTFEEST DINAMO OP 20 JUNI

 
Deze foto en nog veel meer geven je een inkijk in het verleden van Dinamo. Je kan ze bekijken op de tentoonstelling van het slotfeest, maar er is nog veel meer te beleven op donderdag 20 juni.
 
Zo kan je onder andere met 'Notenkrakers' genieten van zang, gitaar, drum, percussie...
We zien je graag dan!
 
donderdag 20 juni vanaf 15 uur aan de Rode Toog
     
   
 
ZOMERPROGRAMMA MOOOV

 
MOOOV zorgt ervoor dat je deze zomer nog heel wat interessante films kan zien. Zo is er op woensdag 10 juli naar een spannende documentaire over de beklimming van de Ventoux. In augustus is er een reeks Scandinavische crimi’s onder de noemer 'CRIME ON TOUR'.
 
Van 26 tot 30 augustus is er weer openluchtcinema in de Turnhoutse wijken met 'MOOOV wijkt af'.
     
     

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier