Silo @ La Fabrik


Club news
Gepost op door sansunshine
Nieuws afbeelding: Silo @ La Fabrik
Nieuws thumbnail: Silo @ La Fabrik

Na de twee succesvolle edities van SILO vs. Materia,  besloot Silo op regelmatige basis in La Fabrik in Herstal neer te strijken.  Silo voelt zich immers meteen thuis in het rauwe en industriële karakter van de voormalige ACEC fabriek.

Ze blijven trouw aan hun levenslange filosofie om alleen maar de betere, elektronische sounds naar de dansvloer te brengen. Het maakt niet uit of die van grote namen of opkomend talent komen. Silo heeft immers al meer dan eens bewezen dat die opkomende talenten vaak de sterren van morgen zijn .

De eerste naam op de line-up van deze club editie is al lang een gevestigde waarde. Luke Slater staat op de voorgrond van de techno scene sinds het begin van de jaren ’90 en behoudt die positie tot op vandaag. Zijn meest bekende alter-ego is zonder twijfel Planetary Assault Systems, een project dat hij opnieuw tot leven bracht op het leidinggevende Berlijnse Ostgut Ton label en zijn eigen Mote Evolver label dat ongeveer 50 releases telt. Hij is een graag geziene gast bij alle grote instituties van Berghain tot Fabric en Awakenings tot Mysteryland.  Hij was ook al een paar keer te gast bij Silo en we weten dat hij brengt waar wij naar verlangen: toekomstgerichte en compromisloze techno!       

Matrixxman noemt zichzelf een techno futurist en werkt al een tijd aan een reputatie die hem onderscheidt van vele andere U.S. techno producers. Koud, machine gedreven en toch uitnodigend, zijn kenmerkende producties en sets krijgen de volle support van veel van de meest gerespecteerde namen als DVS1, Rødhåd, Jeff Mills, Ben Klock, Richie Hawtin en Levon Vincent. Naast een performance op het Movement Detroit festival, deed Matrixxman sets in Berghain, op DGTL Amsterdam, Dekmantel en Fabric London. Stuk voor stuk bewijzen van zijn talent en waarom je hem ook op deze nieuwe Silo party niet mag missen. Oh ja, het feit dat hij  Depeche Mode ondersteunde tijdens de opnames van hun nieuw album is misschien ook wel een goede reden.

Ze krijgen het gezelschap van het Belgische duo GoldFFinch. Met releases op verschillende van de industrie’s meest gerespecteerde labels als Innervisions, Turbo, Dirtybird en Glasgow’s Numbers,  maken ze het mooie weer tot ver buiten onze landsgrenzen ( aldus DJ Magazine). Ze verbinden de muziek van Detroit, Chicago, Berlin en London en zo creëren Yoann en Gilles hun onmiskenbaar eigen geluid. Ze maken ook deel uit van de Fuse familie waar je hen niet alleen achter de decks ziet maar ook op het Fuse Recordings label kan horen en we zijn blij dat ze er ook op deze party zullen bij zijn.

We hopen dat jullie er ook zullen zijn op deze echte Silo nacht en dat je je de hele nacht zal laten gaan op de muziek in een omgeving waarin die perfect tot haar recht komt. Je mag je bovendien verwachten aan extra lange sets van alle artiesten zodat ze elk een mooi muzikaal verhaal kunnen brengen.

Gepost op door sansunshine Opgelet : locatie is veranderd naar CONTRAIR, Montevideostraat 5 in Antwerpen !!!

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Controle
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.