SHAGGY + SLY & ROBBIE @ Ancienne Belgique, Brussel 2013


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

 

Waar? Wanneer?
14.10.2013 Ancienne Belgique, Brussel
20u00
tickets:
€ 27 (exclusief servicekosten)
verkoop:
www.abconcerts.be
. 02 548 24 24
. FNAC

Facebook

SHAGGY + SLY & ROBBIE

Out of Many one Music tour

De Jamaicaanse reggae- en dancehallster Shaggy komt op 14 oktober naar Brussel. Hij laat zich vergezellen door het legendarische producersduo Sly & Robbie en Rayvon. 

Met meer dan 20 miljoen verkochte albums, vijf nummer-1 hits en elf top-10 singles wereldwijd, is meervoudig Grammy-winnaar Shaggy niet weg te denken uit het Jamaicaanse muzieklandschap. Zijn eerste single ‘Oh, Carolina’ en het daarop volgende ‘Boombastic’ zorgden ervoor dat Shaggy bekend kwam te staan als één van de beste makers van de nieuwe lichting dancehall.

Met name het album “Hotshot” uit 2000 heeft ervoor gezorgd dat Shaggy met zijn onuitputtelijke creativiteit en perfectionisme tot de best verkopende artiesten met Jamaicaanse roots hoort. “Hotshot” werd één van de bestsellers van dat jaar; van het album zijn wereldwijd maar liefst 13 miljoen exemplaren verkocht. De hiervan afkomstige singles ‘It Wasn’t Me’ en ‘Angel’ bestormden de internationale hitlijsten en zijn inmiddels gerust all time classics te noemen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hits als ‘Hey Sexy Lady’, ‘Hope’, ‘Me Julie’, ‘Luv Me Luv Me’ of ‘I Wanna’.

Sly & Robbie vormen het schoolvoorbeeld van het ultieme muzikale huwelijk dat niet alleen het landschap van Jamaicaanse muziek getekend heeft, maar van alle soorten muziek. De ritmes van drummer Sly Dunbar en bassist Robbie Shakespeare zijn de drijvende kracht achter talloze hitsongs van sterren als Jimmy Cliff, Culture, Peter Tosh, Gregory Isaac en Black Uhuru.

Op 14 oktober bundelen Shaggy en Sly & Robbie hun krachten; bovendien komt ook Rayvon met Shaggy mee. Rayvon is vooral bekend van zijn vele samenwerkingen met Shaggy, zoals het nummer ‘Angel’. Dit wordt een absolute must voor alle liefhebbers van reggae en aanverwante genres. Het is de enige liveshow in België dus mis het niet! 

De kaartverkoop start onmiddellijk via www.abconcerts.be

Support: Rayvon

 

Shaggy op Youtube  

Internet: www.shaggyonline.com

Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier