Micheal Buble @ Sportpaleis, Antwerpen, 2014


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

 

 
Live Nation  
   

MICHAEL BUBLÉ

Zaterdag 18 januari 2014
Sportpaleis, Antwerpen
 
     
 
Michael Bublé droomde ervan om zanger te worden. Zijn Italiaanse grootvader leerde hem de muziek van Frank Sinatra, The Mills Brothers en Nat King Cole kennen. Zingen en swingen bepaalt sindsdien het leven van deze intussen 38-jarige Canadees. De voormalige Canadese Eerste Minister, Brian Mulroney, speelt onverwacht een bepalende rol in de carrière van Bublé. Hij nodigt hem uit om te zingen op het huwelijk van zijn dochter. Producer David Foster, één van de aanwezige gasten, is bepaald onder de indruk en schuift Michael Bublé prompt een platencontract voor. Bublé’s eerste album komt in 2003 uit. Zijn mooie interpretaties van popklassiekers en standards worden meteen gesmaakt. Sindsdien is zijn ster blijven rijzen. Met meer dan 40 miljoen verkochte platen, 3 Grammy Awards en 11 Juno Awards is Bublé uitgegroeid tot de grootste mannelijke artiest van de 21ste eeuw. 

Intussen is de beste crooner ter wereld aan zijn zesde studioalbum toe. ‘To Be Loved’ ligt sinds april van dit jaar in de winkelrekken en is de opvolger van het nummer één album ‘Christmas’, waarvan wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren werden verkocht en dat op  nummer twee staat in best verkopende albums van 2011 (na Adele). Het album bevat vier originele nummers – Bublé schreef aan alle vier de songs mee - en tien covers. “After All”, één van de originele nummers is mede geschreven en uitgevoerd door Canadese zanger en vriend Bryan Adams. Het album bevat ook hits van een aantal van Bublé's muzikale helden, waaronder de Bee Gees met “To Love Somebody”, Dean Martin’s “Nevertheless (I'm In Love With You)”, The Jacksons’ “Who's Loving You” en de Elvis Presley klassieker “Have I Told You Lately”. Op het nummer “Something Stupid” van Frank en Nancy Sinatra wordt Michael Bublé verrassend vergezeld door actrice Reese Witherspoon. 

De superster plant een nieuwe wereldtournee om de nieuwe plaat live aan zijn fans voor te stellen. En daar hoort ook een Belgische passage bij! Na twee uitverkochte concerten in 2010, keert Michael Bublé op zaterdag 18 januari 2014 terug naar het Antwerpse Sportpaleis. Het belooft opnieuw een concert in ware Bublé-stijl te worden: spectacel van de bovenste plank, een ijzersterke productie, een uitgebreid orkest en een flinke dosis humor. Tickets voor deze must see van het voorjaar zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 20 september, 10u. 
Ticketverkoop
Start ticketverkoop:
Vrijdag 20 september, 10u

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* ofwww.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen 
(excl. servicekosten): 
100 euro - 75 euro - 58 euro - 40 euro

*0.5euro/min, incl btw

Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier