Beyonce @ Sportpaleis, Antwerpen 2014


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

Waar? Wanneer?
20.03.2014 Sportpaleis, Antwerpen
20u00
tickets:
€ 88,5 | 78,5 | 68,5 | 58,5 | 48,5
(inclusief servicekosten)
+ € 0,5 mobiliteitsbijdrage
verkoop:
Vanaf 17 december om 10:00
Betaling enkel met krediet- of bankkaart
. www.teleticketservice.com
. 070 345 345 (max. € 0,30/min)

Ga je naar dit optreden?
Facebook Facebook

The Mrs. Carter Show World Tour 2014
Starring
BEYONCÉ

TERUG NAAR BELGIË

Beyoncé bekroond tot Best Live Act
op MTV European Music Awards 2013

Beyoncé op donderdag 20 maart 2014 live in Sportpaleis in Antwerpen

Beyoncé maakte misschien wel de meest overdonderende live comeback van 2013. Met 'The Mrs. Carter Show World Tour' lag iedereen vol bewondering aan haar voeten en bevestigde ze haar status alswereldster definitief. Vandaag kondigt Parkwood Entertainment nieuwe data aan voor THE MRS. CARTER SHOW WORLD TOUR 2014 starring BEYONCÉ. De vijf weken durende tournee omvat shows in België, Nederland, Portugal, Spanje, Duitsland, vier avonden in The O2 London en 3 avonden in The O2 Dublin.

BEYONCÉ werd vorige maand nog tot "Best Live Act" gekroond op MTV's European Music Award in Amsterdam. Voor een exclusieve blik op deze spectaculaire live show met beelden van de recente Europese lente tournee, klik hier.

Superster Beyoncé overtrof ieders stoutste verwachtingen met een subliem wervelende live show eerder dit jaar in het Sportpaleis. Fans en media kwamen superlatieven tekort. Zo schreef De Standaard: "De perfectie. Is er iets wat Beyoncé niet kan? Ze is bloedmooi, ze kan dansen, ze mist geen enkele noot."
Of CuttingEdge.be: "Queen Bee deed haar bijnaam alle eer aan met een majestueus optreden, dat zowat in elk detail de perfectie benaderde."

De algemene ticketverkoop voor de Belgische show op 20 maart 2014 in het Sportpaleis start op DINSDAG 17 DECEMBER om 10:00, bij TeleTicketService!

Stormloop naar tickets
Haar vorige shows in België waren in no-time uitverkocht. Op tien minuten tijd was het eerste Sportpaleis concert helemaal uitverkocht, en binnen een half uur waren maar liefst alle 33.000 tickets weg. Dit betekent dat voor het komende concert een enorme stormloop op tickets wordt verwacht. De concertpromotor Greenhouse Talent roept de fans dan ook op, om ondanks verwachte drukte, toch alleen via het officiële verkoopkanaal tickets aan te schaffen.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het concert van Beyoncé op donderdag 20 maart 2014 in het Sportpaleis in Antwerpen start op dinsdag 17 december om 10.00 uur via de website van TeleTicketService en 070 345 345 (max € 0,30/min). Ticketkopers wordt aangeraden voor de start ticketverkoop een account aan te maken bij TeleTicketService.


VideoBeyoncé online:

Website Facebook Twitter Instagram Youtube


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier