Eels @ Rievierenhof, Deurne


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

   
Live Nation  
   
EELS
Zondag 20 juli 2014
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
 
     
 
Zijn vader was een zeer beroemd wetenschapper. Gelukkig voor ons ligt het hart van Mark Oliver Everett, alias ‘E’, niet eveneens bij de kwantumfysica, maar bij de muziek! In 1995 richt Mister E in Los Angeles Eels op. Zijn talenten zijn veelomvattend! Als tekstschrijver, componist, zanger en veelzijdig muzikant is Mark Oliver Everett zonder twijfel dé spilfiguur van de band.
 
Eels breekt door bij het grote publiek met debuutalbum ‘Beautiful Freak’ (1996). Sindsdien heeft de band verder geschreven aan een indrukwekkend succesverhaal en een schitterend repertoire.  Mister E is zichzelf steeds blijven heruitvinden en verlegt keer op keer de grenzen van zijn creativiteit. Elke plaat heeft minstens één nummer dat voor de eeuwigheid lijkt gemaakt. En afgaande op singles “Agatha Chang” en “Mistakes Of My Youth” zal dat met de nieuwe plaat ‘The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett’, die op 21 april in de rekken ligt, niet anders zijn!
 
Naar aanleiding van deze release, trekken E en zijn gevolg de wijde wereld in om het album live aan hun fans voor te stellen. De Amerikaanse band achter hits als “Mr. E’s Beautiful Blues”, “That Look You Give That Guy”, “Spectacular Girl” en “Hey Man (Now You’re Really Living)”  zakt ook af naar ons land. Eerder werd al bekend gemaakt dat ze op vrijdag 4 juli het podium van Rock Werchter betreden. Vandaag kondigt Mark Oliver Everett ook een eigen show aan, op zondag 20 juli in het schitterende kader van het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne! Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 2 april om 10u.
Ticketverkoop
Start ticketverkoop:
Woensdag 2 april, 10u

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs
(incl. servicekosten):
42,5 euro

*0.5euro/min, incl btw

Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.