Peter Gabriel @ Paleis 12, Brussel 2014


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

   
Live Nation  
   
PETER GABRIEL
"Back to Front" 
Woensdag 12 november, 20u
Paleis 12, Brussels Expo
 
     
 


Nadat hij zijn Belgische fans op 1 november 2013 al een grootse muzikale avond voorschotelde in Vorst Nationaal, pakt Peter Gabriel opnieuw uit met een aangename verrassing! Hij verlengt namelijk zijn ‘Back to Front’-tournee, die voornamelijk in het teken staat van de 25ste verjaardag van het album ‘So’. Nog steeds vergezeld van de meeste van de muzikanten die deze mythische plaat met hem opnamen, zal Peter Gabriel op woensdag 12 november in het Brusselse Paleis 12 een nieuw optreden geven in ons land!
De bezieler van Genesis (tussen 1967 en 1975) is een compleet artiest met een lange en vruchtbare solocarrière, die gesierd wordt door niet minder dan zeven albums. Gabriel is vandaag de dag een wereldwijd gerespecteerd man met een onmiskenbare muzikale invloed. Daarnaast uit hij zijn liefde voor muziek in de brede zin van het woord met zijn label Real World (Youssou N’Dour, Nusrat Fateh Ali Khan en recent ook Charlie Winston). Maar Peter Gabriel is bovenal een man van vrede, met een groot hart en veel engagement, die zijn bekendheid onvoorwaardelijk inzet ten voordele van de mensheid door middel van kostbare samenwerkingen met onder meer Amnesty International. Vandaag keert de Britse songwriter, componist en zanger terug om de heruitgave van zijn grootste commerciële succes ‘So’ te vieren. Op deze iconische plaat staan onder meer de enorme hits “Sledgehammer” (met bijbehorende onvergetelijke clip), maar ook andere grootse tracks waaronder het duet met Kate Bush “Don’t Give Up”, “Big Time”, “In Your Eyes” en “Red Rain”. Peter Gabriel trekt dus opnieuw de baan op en zal een reeks Europese concerten spelen ter ere van zijn meesterwerk ‘So’, dat hij integraal zal brengen. Uiteraard wordt daarbij ook ruimschoots de tijd gemaakt voor zijn allergrootste hits!
Afspraak met Peter Gabriel voor een concert dat opnieuw grandioos belooft te worden, op 12 november in Paleis 12 van Brussels Expo. Een absolute aanrader!

Ticketverkoop
Start ticketverkoop:
Vrijdag 9 mei om 10u

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen
(incl. servicekosten):
80 euro, 72 euro, 64 euro, 56 euro en 48 euro.

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier