Tieneridool Cody Simpson @ Ancienne Belgique, Brussel


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

Waar? Wanneer?
28.06.2014 Ancienne Belgique, Brussel
20:00
tickets:
€ 30
verkoop:
vanaf 9 mei om 13:00
. www.abconcerts.be
. 02 548 24 24

Ga je naar dit optreden?
Facebook Twitter

CODY SIMPSON
The Acoustic Sessions

Zaterdag 28 juni

Ancienne Belgique - Brussel

Op zaterdag 28 juni komt het Australische tieneridool Cody Simpson terug naar België voor een daverend concert in de AB Brussel! De ticketverkoop start vrijdag 9 mei om 13u.

Met zeventien lentes heeft de jonge blonde surf God al heel van de wereld gezien en amper zijn slaapkamer nog, waar het ooit allemaal begon voor de Australische singer-songwriter. Geheel eigen aan zijn tijd startte Cody’s muziekcarrière door videofilmpjes van eigen songs en covers van o.a. Justin Timberlake, Jason Mraz en Jack Johnson te delen via YouTube, in no time vergaarde hij miljoenen views, bracht hij in 2010 zijn eerste single ‘Iyiyi’ uit (feat. Flo Rida) uit, een eerste EP ‘4 U’ en nieuwe single ‘All Day’, om aansluitend in 2011 definitief door te breken met zijn videoclip ‘On My Mind’ en tweede EP ‘Coast To Coast’. Atlantic Records schoof hem een platencontract onder de neus en bracht in 2012 zijn debuutalbum ‘Paradise’ uit.

Cody Simpson is niet alleen een talentvol liedjesschrijver en muzikant, hij is ook een charismatisch live performer die energieke live shows op poten zet waar zijn fans telkens opnieuw hartstochtelijk naar uitkijken en show na show zijn fanbasis blijft aangroeien. Dat had dat andere wereldwijde tieneridool Justin Bieber goed begrepen, hij nodigde Cody prompt uit als support voor zijn ‘Believe’ tournee doorheen Amerika en Europa in 2012. Cody kwam, zag en overwon iedere show opnieuw de 20.000 Bieber fans voor het podium.

Brachten zijn shows hem tot in alle uithoeken en TV studios, award shows in de USA dat inmiddels aan zijn voeten lag, in maart 2013 streek Cody Simpson eindelijk neer in België voor een concert in de Lotto Arena Antwerpen.

Vorige zomer releaste Cody de opvolger voor zijn debuutplaat uit 2012 ‘Surfers Paradise’. De titel verwijst naar de idyllische Gold Coast in Australië, de ultieme plek voor surfers, waar Cody opgroeide. Ook al woont Simpson nu in Los Angeles, zijn roots vergeet hij nooit en omdat het opnameproces zo natuurlijk verliep dat het aanvoelde alsof hij weer thuis in Australië was, doopte hij zijn nieuwe album naar dat deel van hemzelf en levensstijl daar. Op ‘Surfers Paradise’ hoor je een jongvolwassen zelfzekere kerel die eigen nummers schreef en producete als ‘Awake All Night’ en Ziggy Marley kon strikken voor een featuring op ‘No Ceiling’.

Naast een autobiografie ‘Welcome To Paradise: My Journey’ is er nu een nieuwe single ‘Surfboard’ en een nieuwe Europese tournee met halte in Brussel aan het begin van de zomervakantie, waarmee Cody Simpson zijn status als popidool nogmaals bevestigt!

“Alles wat ik doe, of het nu de muziek, de concerten, of mijn boek is, ik wil dat mijn fans me beter leren kennen. Ik wil dat ze het gevoel hebben dat we vrienden zijn.” vertelt Cody.

Op zaterdag 28 juni in de AB Brussel. De ticketverkoop start vrijdag 9 mei om 13u via abconcerts.be.

Bekijk hier cody's nieuwste single "Surfboard":


VideoCody Simpson online:

Website Facebook Twitter Instagram YouTube

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier