Crows @ Ancienne Belgique, Brussel 2014


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

   
Live Nation  
   
COUNTING CROWS
'Somewhere Under Wonderland Tour' 
Maandag 17 november, 20u
Ancienne Belgique, Brussel
 
     
 


Vandaag bevestigen de Counting Crows hun terugkeer naar de Europese podia voor dit najaar, in het kader van hun wereldtourne ‘Somewhere Under Wonderland’. De groep, die bekend staat als een van de meest dynamische hedendaagse rockbands, trapt de tournee op 1 november af in Engeland, waarna ze onder andere nog Londen, Parijs, Milaan en – vooral – Brussel zullen aandoen!
“Een van de grote voordelen van een carrière zoals de onze, is de kans die je krijgt om de hele wereld te kunnen rondreizen. Ik zal nooit de dag vergeten waarop we in Londen landden om onze allereerste Europese tournee te starten, of het geweldige gevoel van een nachtelijke wandeling door de straatjes van Parijs na een show, waarna je plots oog in oog staat met de Eiffeltoren”, zegt zanger Adam Duritz. “Europese tournees zijn magisch. Ik kijk er enorm naar uit!”
In de tournee maken we kennis met het nieuwe werk uit het album ‘Somewhere Under Wonderland’ (hun eerste in zeven jaar tijd), maar krijgen we uiteraard ook een rijkelijke greep uit de allergrootste hits van de goed gevulde back catalogue van de band. Het album ‘Somewhere Under Wonderland’, dat in september in de rekken moet liggen, wordt het zevende studioalbum van de Counting Crows, en hun eerste originele opname sinds ‘Saturday Nights & Sunday Mornings’ (2008).
Counting Crows – Adam Duritz (zang), Jim Bogios (drums), David Bryson (gitaar), Charlie Gillingham (keyboards), David Immergluck (gitaar), Millard Powers (bas) en Dan Vickley (gitaar) – verkochten ruim 20 miljoen platen over de hele wereld sinds hun opmerkelijke introductie in de muziekscene in 1993, met hun debuut ‘August and Everything After’, dat meteen goed was voor meerdere malen platina. Na een Noord-Amerikaanse tournee keren de Counting Crows, die befaamd zijn om hun unieke en vernieuwende liveshows en die met recht en reden beschouwd worden als een van de sterkste bands van de planeet, terug naar Europa. Met hun talrijke Belgische fans staat een afspraak gepland in de Ancienne Belgique, op 17 november. De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 13 juni om 11u.
 
Counting Crows will also offer a limited number of VIP experiences for each stop along the tour.For more information, visit www.countingcrows.com

Ticketverkoop
Start ticketverkoop:
Vrijdag 13 juni om 11u

Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 ou www.abconcerts.be & via proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs
(incl. servicekosten):
45 euro

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier