The Script @ Lotto Arena, Antwerpen 2015


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

   
Live Nation  
   
THE SCRIPT

PLUS VERY SPECIAL GUEST:
LABRINTH

Donderdag 19 maart 2015
Lotto Arena, Antwerpen
 
     
 
Danny O'Donoghue, Mark Sheehan en Glen Power, drie jonge en superenthousiaste Ieren die, gedreven door bergen passie, tot het uiterste gaan om hun dromen te realiseren: samen vormen ze The Script.

Voor hun grote doorbraak in 2012 heeft de band al twee studioalbums op zijn naam staan. "Die albums waren een enorm succes," vertelt frontman Danny daarover, "Maar we waren toen nog 'the faceless band'. Mensen kenden de liedjes wel, maar de band of de naam van de band niet." Dat verandert met de wereldwijde monsterhit "Hall Of Fame", een samenwerking met will.i.am en goed voor meer dan 5 miljoen verkochte exemplaren en 100 miljoen YouTube-views. Het nummer is de eerste single van hun derde langspeler '#3'. Van de drie albums werden in totaal al meer dan een miljoen stuks verkocht.

Sinds vorige week vrijdag is het nieuwe album 'No Sound Without Silence' beschikbaar, opgenomen in een studio achterin de tourbus, toen ze op pad waren met hun '#3 World Tour'. Het ultra-catchy "Superheroes" is daaruit de eerste single en weet blindelings de weg te vinden naar de hitlijsten. De 10 andere songs zijn minstens even hartstochtelijk en aanstekelijk.

Goed nieuws voor de Belgische fans, want The Script komt op donderdag 19 maart naar de Lotto Arena in Antwerpen! De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 26 september om 9u.
Ticketverkoop
Start ticketverkoop:
Vrijdag 26 september, 9u

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs
(incl. servicekosten):
39 euro

*0.5euro/min, incl btw

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier