Archive @AB, Brussel 2015


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

   
Live Nation  
   
ARCHIVE
Woensdag 25 februari, 20u
Ancienne Belgique, Brussel
 
     
 


Het beroemde Londense collectief onthult 'Restriction', hun nieuwste album dat in januari 2015 verschijnt, en meteen ook hun Europese tournee 'Restriction 2015'.

Het album komt er naar aanleiding van hun muzikale en cinematografische project 'Axiom', dat deel mocht uitmaken van het Sundance Film Festival, en dat ze op het Jazzfestival van Montreux live speelden. 'Restriction' werd geproducet door Archive zelf, in samenwerking met hun onafscheidelijke partner Jerome Devoise. Voor Darius Keeler, een van de oprichters van Archive, passen de twaalf tracks op het nieuws album perfect in de artistieke richting van de band, hoewel ze toch geheel nieuwe en uiteenlopende inzichten tonen. Deze elfde plaat is een logische nieuwe episode in de muzikale reis waarop Archive zijn fans wil meenemen.
De eerste teaser die op ons afkomt, bestaat uit drie singles, "Feel It", "Black and Blue" en "Kid Corner", die vandaag tegelijk verkrijgbaar zijn via de officiële website van de band, met de bijbehorende video's.

Tegelijk met dit nieuws kondigt Archive dus ook aan dat ze heel Europa opnieuw doorkruisen in 2015. 'Restriction 2015' wordt hun grootste productie tot nog toe, en bevat een vertoning van Axiom voor elk concert. Darius en de zijnen mikken erop dat deze tournee in het geheugen van al hun fans gegrift blijft. Dit wordt zonder twijfel een uniek en groot muzikaal hoogtepunt. Archive speelt in ons land op 25 februari in de Ancienne Belgique! Een niet te missen show, zowel voor oude als voor nieuws fans. De voorverkoop begint nu vrijdag, 24 oktober vanaf 10u.

Ticketverkoop
Start ticketverkoop:
Vrijdag 24 oktober om 10u

Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs
(incl. servicekosten):
31 euro

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier