Semino Rossi @ Ethias Arena, Hasselt 2015


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

Wereldster Semino Rossi komt op 22/04/2016 naar de Ethias Arena in Hasselt

Qua populariteit hoort Semino Rossi thuis in het rijtje van de allergrootste Duitstalige artiesten. Drie keer al stond Semino in een bomvolle Ethias Arena in Hasselt en op vrijdag 22 april 2016 komt hij terug naar diezelfde Ethias Arena met zijn gloednieuwe show! 'Tickets voor 'Semino Rossi - Das Konzert 2016' kunnen vanaf nu besteld worden via http://www.teleticketservice.com of op  070/345.345 (max.€0,30/min.)

Hij is er helemaal klaar voor om zijn publiek mee te nemen op een muzikale reis door Zuid-Amerika! In Argentinië, waar liefde en temperament in ieders bloed zitten, is één van  de succesvolste entertainers van Europa geboren en getogen: Semino Rossi. Na de steeds weer uitverkochte concertreeksen van de afgelopen jaren, heeft de charmante zanger deze week aangekondigd dat hij in 2016 weer op tournee gaat. Er staan 41 steden op de kalender in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg én België.

Semino Rossi wil meer dan ooit zijn roots in de verf zetten. En dus zal hij het publiek in 2016 meenemen op het ritme van Zuid-Amerika. Een nieuw samengesteld Duits-Cubaans orkest zal hem begeleiden. Samen met deze warmbloedige muzikanten, zullen ook vier danskoppels op het podium staan en zorgen voor de échte Zuid-Amerikaanse charme. Semino kijkt - gezien zijn Argentijnse roots - nu al uit naar de nieuwe concerttour.

Overigens verschijnt er in 2015 ook een gloednieuw Semino Rossi album, waarvoor hij samenwerkt met producer Humberto Gatica. Een grote naam die in het verleden al Michael Jackson, Andrea Bocelli, Michael Bublé en Céline Dion in zijn studio had. De nieuwe songs die Semino Rossi momenteel samen met Gatica afwerkt, zullen uiteraard ruimschoots aan bod komen - net als zijn hits en klassiekers - in de concerttour van 2016!

De tournee “Semino Rossi – Das Konzert 2016” start op 20 februari 2016 en loopt tot 30 april. Op vrijdag 22 april 2016 komt Semino Rossi naar de Ethias Arena in Hasselt. Tickets kan je vanaf nu reeds bestellen via http://www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier