Lil'Kleine & Boef Live on Stage!


Concert news
Gepost op door sansunshine
Nieuws afbeelding: Lil'Kleine & Boef Live on Stage!
Nieuws thumbnail: Lil'Kleine & Boef Live on Stage!

Dé twee grootste sensaties van de Nederlandse hiphop op één podium?
Doen we gewoon effe, jonge! De start van de Kerstvakantie kan op geen betere manier ingezet worden: niemand minder dan BOEF en LIL’ KLEINE komen op 19 december de Concertzaal van de Vooruit vakkundig slopen voor een crazy LATE NIGHT GIG.  Een artiest die op een uur een arena van 7.500 man uitverkoopt, nu ‘up close & personal’: wie er bij wil zijn, zal snel moeten zijn! DJ DUUUB zal de avond aansluitend verder ‘upspicen’ met een dosis opzwepende urban beats.

 

Met recht en rede kan LIL’ KLEINE zich de koning van het hedendaagse Nederlandse hiphop-universum noemen. Zijn omstreden megahit ‘Drank & Drugs’ die hij samen met buddy Ronnie Flex op de wereld losliet, sloeg in als een bom en zette alle Nederlandse én Belgische charts op zijn kop. De 7.500 tickets voor zijn ‘ALLEEN’-show op 28 april 2018 in de Lotto Arena vlogen in minder dan een uur allemaal de deur uit. Met maar liefst 130 miljoen streams is hij trouwens de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify ooit. Op 19 december brengt hij iedereen ongetwijfeld ook serieus aan het hoppen in Gent. 


Mag zich eveneens vervoegen in het rijtje hyper populaire Nederhoppers: BOEF.
Diens vlog en rapvideo's werden vele miljoenen malen bekeken op het internet. Zijn monsterhit ‘Habiba’ stond 7 weken op nummer 1 in de Nederlandse charts en hij veroverde zo in no time de hartjes van hordes rebelse pubers. Boef trad op tijdens grote urban festivals, zoals het Appelsap Fresh Music Festival en het Encore Festival, beide in Amsterdam. Lil’ Kleine en Boef sloegen eerder dit jaar de handen ineen voor een nieuwe single: 'Krantenwijk'. Benieuwd hoe ze hiermee Gent in lichterlaaie zullen zetten! 

De afterparty wordt in gang getrapt door hiphop-maestro DJ DUUUB, die zelf het saaiste feestje kan omtoveren tot een zwoele danskeet. Stel je voor wat hij zal aanvangen met een door Lil’ Kleine & Boef opgezweepte massa. Kortom, dit wordt een avond vol heerlijke herrie, complete chaos en beukende Nederhop-beats. Wij zeggen alvast JA tegen MDMA.  

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.