GOTYE @ Ancienne Belgique - 15-02-2012


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: GOTYE @ Ancienne Belgique  - 15-02-2012
Nieuws thumbnail: GOTYE @ Ancienne Belgique  - 15-02-2012

 

 

De zomerhit van 2011? Het album van 2011? Belg of Australiër? De snelst uitverkochte Belg in de AB 2011? De snelst uitverkochte Australiër in de AB 2011? Mid Februari 2012 terug in de AB!
Somebody That I Used To Know? U kent hem zeker, deze Gotye! Van zijn vorige vette hit Learnalilgivinanlovin! En nu weer van zijn jongste Somebody That I Used To Know: een onwaarschijnlijk frisse successingle, zelfs voorpagina nieuws in De Morgen, want: 'Internationale internethit... van cultheld naar popfenomeen... acteur Ashton Kutcher en popster Lily Allen outten zich als fans... de blogosfeer en Facebookers volgden.' Feitelijk is het Wouter 'Wally' De Backer, geboren in Brugge, België maar opgegroeid in Melbourne, Australië. Zeg maar 'Wally van Gotye', want deze rasmuzikant is al langer met muziek en klank en opnames bezig, en Gotye is zijn meest trefzekere project. Tegelijk drummen en driftig zingen? Geen probleem!  Ondertussen streven naar de perfecte popsong? Dat lijkt nu al drie cd's lang te lukken! En met 'perfect' bedoelen we dan: zo'n muzikale parel waar ritme en melodie, schoonheid en inhoud harmonieus samengaan. In de afdeling waar, toevallig, Empire Of The Sun ook zo catchy scoort (maar u mag ook nog eens aan Sting of Thomas Dolby denken.)


Dit concert wordt in co-productie georganiseerd door de Ancienne Belgique en Live Nation.

 

 

Ticketverkoop

 

 

Start ticketverkoop:
Vrijdag 30 september om 9u

Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs
(excl. servicekosten): 
24 euro

 

 

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier