Nicole Scherzinger @ Ancienne Belgique 2012


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Nicole Scherzinger @ Ancienne Belgique 2012
Nieuws thumbnail: Nicole Scherzinger @ Ancienne Belgique 2012

 

 

 

NICOLE SCHERZINGER - ANCIENNE BELGIQUE, BRUSSEL - 13/02/2012

Nicole wie? Nicole - Pussycat Doll – Scherzinger! De ex-frontvrouw van de sexy Pussycat Dolls gooit het over een andere boeg en gaat voor een solo-carrière. Haar debuutalbum ‘Killer Love’ liet ze eerder dit jaar al op ons los. In 2012 krijgen we haar ook live aan het werk te zien.
Nicole wordt geboren onder de zon in Honolulu. Whitney Houston en co maken dat ze helemaal gepassioneerd geraakt door muziek. Een professionele carrière laat niet lang op zich wachten. Mede dankzij de invloeden van de traditionele polynesische muziek, kiest Nicole voor een artistieke scholing en studeert ze theater en dans aan de universiteit van Ohio. Haar overwinning in US Popstar levert haar de nodige media-aandacht op. Ze wordt zangeres bij Eden’s Crush, goed voor een Top 10 single in Amerika. Wanneer Ron Fair en choreograaf Robin Antin beslissen een vrouwengroep op te richten, denken ze onmiddellijk aan Nicole. In 2003 veroveren de Pussycat Dolls uit het niets de internationale muziekscene. Van hun eerste album ‘PCD’ (2005) werden er maar liefst negen miljoen exemplaren verkocht. ‘Doll Domination’ (2008) doet nog beter. Singles als « Don’t Cha », « Buttons », « Stickwitu » en « When I Grow Up » zijn één voor één hits. Grote hits. Ook live gaat het voor de wind. De dames pakken uit met een indrukwekkende show,  zoals de twee uitverkochte concerten in Vorst Nationaal in 2006 en 2009 bewijzen. Nicole houdt zich als enige binnen de groep ook actief bezig met het schrijven van nummers. Ze werkt samen met grote artiesten als Will Smith, P. Diddy, 50 Cent, Timbaland, Will.i.am. Binnenkort zetelt de mooie Nicole opnieuw in de jury van X-Factor US, maar eerst wil ze ‘Killer Love’ aan de wereld voorstellen.  Singles « Poison », « Right There » ft 50 Cent, « Don’t Hold Your Breath » en « Wet » zijn regelrechte popjuweeltjes, klaar voor de hitparades. Op 13 februari staat Nicole Scherzinger in de Ancienne Belgique. Zowel haar solowerk als de hits van Pussycat Dolls zullen de revue passeren. Dat wordt feest.  De voorverkoop voor dit concert start nu vrijdag om 11u.

 
 

Ticketverkoop

 
 

Start ticketverkoop:
Vrijdag 4 november om 11u

Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen
(excl. servicekosten):
30 euro

 
 

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier