Regi in the mix XL @ Ethias Arena - Guests voorgesteld


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Regi in the mix XL @ Ethias Arena - Guests voorgesteld
Nieuws thumbnail: Regi in the mix XL @ Ethias Arena - Guests voorgesteld

 

 

Over een dikke twee weken viert Regi weer feest! Het is tijd om een tipje van de sluier te lichten over hoe Regi In The Mix XL – the Birthday Bash er precies zal uitzien. Zoals ieder jaar viert Regi niet alleen en laat hij een resem vrienden en gasten aantreden. Geven dit jaar present: Michael Schack, Stan van Samang, DJ Wout en Jessy.
Michael Schack kennen we als de onnavolgbare live-drummer van Milk Inc., Kate Ryan en ook Netsky. Hij is als geen ander thuis in de wereld van de elektrische drums, sampling en multipads en laat de Ethias Arena extra knallen. Ook Stan van Samang geeft weer present. Vorig jaar vierde hij nog zijn vijfde verjaardag als zanger. We kennen Stan van de hitsingle “Hang On” waarmee hij samen met Regi hoge toppen scheerde in de hitparades. Regi nodigt ook een oude bekende uit: Jessy. Met Jessy is het altijd feest, denk maar aan haar hits met The Mackenzie zoals “Innocence”, “Falling In Love” en “All I Need”. Klassiekers op de dansvloer! Regi In The Mix XL is nooit compleet zonder Wout. Ook dit jaar geeft DJ Wout weer present en neemt hij het op tegen Regi in een stevige DJ-battle. Vonken gegarandeerd!
Samen met een verrassende productie en een grootse lichtshow vol special effects met laser en video wordt het dansfeest totaal.
Bij een verjaardagsfeest horen verrassingen. Regi houdt dus nog enkele kadootjes voor zijn publiek achter de hand.
Wees erbij voor Regi’s XL verjaardagsfeest op zaterdag 3 maart in de Hasseltse Ethias Arena!

 
 

Ticketverkoop

 
 

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs in voorverkoop:
27 euro (excl. servicekosten)

 
 


*0.5euro/min, incl btw

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier