Motorhead @ Brielpoort Deinze - 20-11-2012


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Motorhead @ Brielpoort Deinze - 20-11-2012
Nieuws thumbnail: Motorhead @ Brielpoort Deinze - 20-11-2012

 

 

 

MOTÖRHEAD - BRIELPOORT, DEINZE - 20.11.12

Meer goed nieuws voor de Brielpoort, want ook Motörhead bevestigt zijn komst naar Deinze dit najaar! De belangrijkste rock-’n-roll band van de laatste jaren, vierde vorig jaar nog zijn 35e verjaardag én hun nieuwste studioalbum ‘The Wörld Is Yours’ in Vorst Nationaal.
Het trio ontstond in 1975 en hun geluid en attitude maakte hen in geen tijd iconisch in de rockscene. Motörhead is een cultgroep en vervult die status op het perfectionistische af. Al drie decennia lang schuimen ze wereldwijd de podia af - onder leiding van de charismatische Lemmy Kilmister - met hun krachtige en compacte composities als hun sterkste handelsmerk.
1979 werd hun succesjaar met de komst van hun tweede album ‘Overkill’. Steeds meer fans scharen zich achter de band, aangetrokken door hun meedogenloze geluid. Begin jaren 80 scheren de albums ‘Bomber’, ‘Ace of Spades’ en het schitterende live album ‘No Sleep ‘til Hammersmith’ wereldwijd hoge toppen in de charts. Motörhead heeft een ijzersterke live reputatie. Hun optredens zijn van een ongeziene intensiteit. Daar getuigen een lange reeks uitverkochte AB’s en een groots concert in Vorst Nationaal in 2009 van. In 2010 bracht Motörhead hun jongste plaat ‘The Wörld is Yours’ uit, zonder twijfel één van de meest geslaagde platen uit een lange carrière. Motörhead zet zich zo opnieuw op de kaart als een grote referentie in zijn genre. Nu bevestigen de Britse rockers een nieuw Belgisch concert en wel op 20 november in de Brielpoort. Geen betere plek voor de rauwe heavy metal van Motörhead! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 20 april om 10u.

 
 

Ticketverkoop

 
 

Start ticketverkoop:
Vrijdag 20 april om 10u.

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of proximusgoformusic.be

Ticketprijs
(excl. servicekosten):
38 euro

 
 


*0.5euro/min, incl btw


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier