concertnieuws met o.a. Nicki Minaj, Rush en Kevin Hart


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: concertnieuws met o.a. Nicki Minaj, Rush en Kevin Hart
Nieuws thumbnail: concertnieuws met o.a. Nicki Minaj, Rush en Kevin Hart

 

 


Welkom bij deze editie van Live Nation Weekly: Jouw wekelijkse concert update. In deze Weekly besteden we aandacht aan Nicki Minaj, Rush, Kevin Hart en Vive La Fête. 

Daarnaast maak je in deze Weekly kans op het album ‘I’m With You’ van Red Hot Chili Peppers. Scroll naar beneden om te zien hoe je kans maakt op deze prijs. 


UITGELICHTE SHOWS
 
Nicki Minaj - Ziggo Dome15 oktober 2012 - 2012 belooft nog grootser wordt voor dit fenomeen, dat slechts één meter vijfenvijftig meet! Vorige week gaf de dame een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall en nu komt Nicki terug voor meer! 
Begin april kwam Nicki’s album ‘Pink Friday: Roman Reloaded’ uit. De eerste single Starshipsdoet het goed in de Nederlandse hitlijsten en werd geproduceerd door de Grammy-winnende producer, artiest en songwriter RedOne, die internationaal al 35 hitsingles produceerde. MetStarships lijkt Miss Minaj rechtstreeks in het clubgebied te belanden, dus: veel synthesizers, een aanstekelijk refrein en dito breakdowns.
Kaartverkoop start as. vrijdag om 10.00u
Rush - Ziggo Dome3 juni 2013 - Het eerste album van Rush stamt al uit 1974, maar met pensioen willen de heren nog lang niet! In 2011 was Rush onder de noemer ‘Time Machine Tour’ voor het laatst in Nederland te zien, met een show die een lust was voor het oog door het gebruik van gigantische videoschermen, lasers en lichtshow. Ditmaal neemt het Canadese prog rocktrio hun nieuwe album ‘Clockwork Angels’ mee naar de Ziggo Dome. Fans hebben vijf jaar moeten wachten op het twintigste (!) studioalbum. Met hun muzikale vakmanschap en energie zal Rush het verhaal van dit album vertalen naar het podium.
Kaartverkoop start as. maandag om 10.00u
Kevin Hart - HMH12 september 2012 - Zijn eerste show op 11 september is inmiddels uitverkocht en daarom komt de razendpopulaire Amerikaanse comedian Kevin Hart een extra optreden geven! Kevin Hart brak het afgelopen jaar met zijn Laugh At My Pain-tour alle records in de VS. Zijn 90 optredens in grote arena’s verkochten in recordtempo uit. 

Verwacht een spetterende show waarin deze nieuwe King of Comedy met veel energie de ene na de andere grap op het publiek afvuurt. Hart put veel inspiratie uit zijn dagelijkse leven en dat van vrienden en familie, waarover hij openhartig hilarische verhalen vertelt.
 
Kaartverkoop start as. zaterdag om 10.00u
Vive La Fête - Melkweg6 juli 2012 - Fashionable electrorockband Vive La Fête terug in de Melkweg met nieuw album! 

Sinds 1997 maakt het Vlaamse duo Vive La Fête binnen- en buitenland onveilig met gewaagde outfits en zeer dansbare electrorock. Hun muziek heeft een vleugje kitsch en is beïnvloed door new wave en Franse Chansons en o.a. de fameuze modeontwerper Karl Lagerfeld kan tot de toegewijde fans worden gerekend. 

Op vrijdag 6 juli komt Vive La Fête naar de Melkweg voor zeer exclusieve releaseparty van ‘Produit de Belgique’, het 7e album van de band. 
Kaartverkoop via melkweg.nl
Winnen: Album RHCPFans hebben vijf jaar moeten wachten op het album ‘I’m With You’, maar het was het wachten waard. Het album werd geproduceerd door niemand minder dan Rick Rubin, die o.a. al verantwoordelijk was voor succesalbums ‘Stadium Arcadium’ en ‘Californication’. 

Wil jij kans maken op het album van Red Hot Chili Peppers? Geef dan antwoord op de vraag: Wat is de naam van het nieuwste bandlid van de Peppers? Stuur jouw antwoord en adresgegevens voor 4 juli naarwinnen@livenation.nl en win! Morgen staan Red Hot Chili Peppers te rocken in het Goffertpark.
Kaarten zijn nog beschikbaar
Binnenkort live!vanavond: Pearl Jam > Uitverkocht 
morgen: Red Hot Chili Peppers > Kaarten 
vrijdag: Roxette > Kaarten 
zaterdag: Rockin’ Park > Kaarten 
zondag: North Sea Jazz Kids > Kaarten 

3 jul: Sting > Uitverkocht 
7 jul: Lenny Kravitz > Kaarten 
7 jul: Madonna > Kaarten 
8 jul: Madonna > Kaarten 

6 & 7 jul: PITCH > Kaarten 
6 - 8 jul: North Sea Jazz Festival > Kaarten 
7 & 8 jul: Bospop > Kaarten
Live Nation Club MenuOscar and the Wolf | De Belgische band komt met hun tweede EP vol melancholische meerstemmigheid en dromerig gitaarspel terug naar Nederland om een portie muzikaal kippenvel te bezorgen. [vrijdag in Paradiso] 
Robin McKelle | Deze zangeres uit Boston slaagt er altijd in om haar publiek in vuur en vlam te zetten. [o.a. zaterdag in North Sea Jazz Club] 
Metropolis Festival | Jaarlijks, eendaags, gratis, openlucht muziekfestival met een mix van pop, rock, hiphop, wereldmuziek en dance. Met dit jaar onder andere: Nick Waterhouse, Other Lives, Cerebral Ballzy en Active Child. [zondag in Rotterdam]
Meer shows | Meld je aan voor de club mailing.
 

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier