Concerten en clubshows


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Concerten en clubshows
Nieuws thumbnail: Concerten en clubshows

 

 
UITGELICHTE SHOWS
 
Amy Macdonald - Melkweg29 november 2012 - Na bijna non-stop te hebben gewerkt en getoerd vanaf haar zeventiende heeft Amy Macdonald eind 2010 een jaar vrij genomen. Zo kon ze in alle rust aan haar derde album ‘Life in a Beautiful Light’ werken. Ze liet zich inspireren door het nieuws, zoals de bevrijding van de Chileense mijnwerkers en de Egyptische revolutie. Maar er staan ook een aantal songs op over Amy's eigen leven, zoalsThe End en Left That Body over haar oma die aan Alzheimer leed. 

Tijdens het concert in de Melkweg zullen zowel nieuwe als oude nummers worden gespeeld.
 
Kaartverkoop is inmiddels gestart
Snoop Dogg - 013 & Paradiso16 & 17 augustus 2012 - Vorig jaar stond hij niet als rapper, maar als DJ Snoopadelic voor een uitverkocht Paradiso en gaf hij als 'Snoop Doggy Dogg' een optreden tijdens het North Sea Jazz Festival. Nu komt de Amerikaanse West Coast rapper terug naar zijn geliefde Nederland voor twee optredens. 

Zo’n 19 jaar na zijn legendarische debuutalbum ‘Doggystyle’ is Snoop Dogg nog steeds heer en meester in de hiphopscene. Van muziek tot films en videogames, zijn eigen kledinglijn, een autobiografie en zelfs een eigen reality TV show: Snoop Dogg is al jaren een cultureel fenomeen. 
Kaartverkoop is vanochtend gestart
Winnen: Florence + The MachineHet concert van Florence + The Machine op 24 november in de Heineken Music Hall is helemaal uitverkocht. Heb je geen kaarten weten te bemachtigen, niet getreurd! Je kunt nachtegaaltje Florence Welch namelijk live aan het werk horen op het MTV Unplugged album van de band. 

Wil jij kans maken op het live-album van Florence + The Machine? Geef dan antwoord op de vraag: Welke band vormt tijdens het concert van Florence + The Machine het voorprogramma? Stuur jouw antwoord en adresgegevens voor 8 augustus naar winnen@livenation.nl en win!
Binnenkort live!6 sep: Coldplay > Uitverkocht 
9 sep: Nickelback > Uitverkocht 
11 sep: Kevin Hart > Uitverkocht 
12 sep: Kevin Hart > Kaarten 
14 sep: George Michael > Kaarten 
17 sep: Lady Gaga > Kaarten 
18 sep: Lady Gaga > Kaarten 
29 sep: Monster Jam > Kaarten 
30 sep: Monster Jam > Kaarten 

2 okt: Noa > Kaarten 
6 okt: Lionel Richie > Kaarten 
13 okt: Symphonica in Rosso > Kaarten 
13 okt: 24Kitchen Live on Stage > Kaarten

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier