Eerste namen I Love Techno, Stephan Eicher & George Michael


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Eerste namen I Love Techno, Stephan Eicher & George Michael
Nieuws thumbnail: Eerste namen I Love Techno, Stephan Eicher & George Michael

 

 


In de kijker

Eerste namen I LOVE TECHNO!

In de promoclip van I Love Techno weerklinkt één track: "Belgium" van Gesaffelstein. Dat is geen toeval. Bromance labelbaas Brodinski eert België wegens toonaangevend voor de internationale dance scene. I Love Techno vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 november in Flanders Expo in Gent. Al 18 jaar zet het indoor dancefestival de toon. De eerste bevestigingen zijn een feit, klik hier voor een overzicht. De ticketverkoop start op dinsdag 4 september!

Onze aanraders
Koop tickets

Stephan Eicher
De Zwitser Stephan Eicher is een uitzonderlijk artiest. Muzikaal schommelt hij tussen akoestische melodieën en electronische escapades. Verder is hij een ware meester in het overbrengen van emoties in bloedmooie woorden en dat zowel in het Frans en Engels als Duits en Zwitsers. Op 13 december komt hij zijn nieuw album, dat verwacht wordt in oktober, voorstellen in het Koninklijk Circus te Brussel.

Koop tickets  

George Michael
Vorige zondag droeg George Michael zijn steentje bij aan de indrukwekkende slotceremonie van de Olympische Spelen. Temidden van alle sportvedetten zong hij twee nummers waaronder zijn nieuwste single "White Light". Na de ziekte waardoor hij het vorig jaar wat rustiger aan moest doen, was het een fijn weerzien met zijn fans. George Michael staat er weer helemaal. Dat bewijst hij ook op 11 september voor zijn Belgische fans in Vorst Nationaal!

Koop tickets  

Graham Coxon
Graham Coxon, welbekend van Blur, mag ook een aardige solo carrière op zijn palmares schrijven. Met 'A+E' is hij reeds toe aan zijn achtste solo album dat werd  geproducet onder het waakzame oog van Ben Hillier (The Horrors, Depeche Mode, Blur). De folkinvloeden laat hij op deze plaat eerder achterwege om terug te keren naar zijn voorliefde voor rock. Op 21 september staat hij in de Botanique in Brussel!

Koop tickets

Gotye
Gotye, de Australische zanger die in Brugge werd geboren, werd bekend met zijn wereldhit "Somebody That I Used To Know". Dat er tal van covers en parodieën verschenen zijn van het nummer is ook Gotye zelf niet ontgaan. Daarom besloot Wally alle covers te bundelen in een ultieme remix. Ontdek hem hier! Op 1 november staat Gotye in het Sportpaleis in Antwerpen! Tickets voor dat concert zijn nog steeds beschikbaar.

Binnenkort live!

06/09:
11/09:
12/09:
29+30/09:
30/09:
02/10: 
05/10:
12+13/10:
14/10:
16/10: 
18/10: 
19/10: 
20/10:
23/10:
24/10: 

Jack White
George Michael

Norah Jones
Lady Gaga
FUN.
Tori Amos
Lionel Richie
Milk Inc.

Chris Isaak 
Tame Impala
Nicki Minaj
The Vaccines
Katie Melua
Steve Miller Band
Brit Floyd 

Lotto Arena, Antwerpen
Vorst Nationaal, Brussel
Vorst Nationaal, Brussel
Sportpaleis, Antwerpen
Ancienne Belgique, Brussel
Bozar, Brussel
Sportpaleis, Antwerpen
Sportpaleis, Antwerpen
Ancienne Belgique, Brussel
Ancienne Belgique, Brussel
Vorst Nationaal, Brussel
Ancienne Belgique, Brussel
Vorst Nationaal, Brusse
Ancienne Belgique, Brussel
K.Elisabethzaal, Antwerpen

 

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier