Rihanna @ Sportpaleis - Antwerpen 05-06-2013


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Rihanna @ Sportpaleis - Antwerpen 05-06-2013
Nieuws thumbnail: Rihanna @ Sportpaleis - Antwerpen 05-06-2013

 

 

 DIAMONDS WORLD TOUR
Woensdag 5 juni 2013

Sportpaleis Antwerpen


 

Rihanna is meer dan een superster! De nummer 1 persoon op Facebook, met meer dan 62,5 miljoen likes, domineert al jarenlang alle hitlijsten op aarde. Ze is de trotse eigenares van 6 Grammy Awards en 7 Billboard Music Awards. Ze verkocht meer dan 37 miljoen albums en 146 miljoen digitale nummers wereldwijd, en is daarmee de best verkopende digitale artieste ooit. Rihanna scoort met haar muziek de ene hit na de andere. 11 van haar singles behalen een nummer 1 positie in de Hot 100, 22 songs bereiken de top 10. Ook naast Facebook is Rihanna de leading lady van social medialand! Met meer dan 2,9 miljard YouTube/VEVO views is zij de meest bekeken vrouwelijke artieste ter wereld. Op Twitter wordt ze gevolgd door 26,5 miljoen personen. Indrukwekkend? Absoluut! En het einde van haar succes is nog lang niet in zicht! Met “Diamonds”, de eerste single van ‘UNAPOLOGETIC’ dat vanaf 19 november in de rekken ligt, breekt Rihanna zelfs haar eigen records. De song is de snelst verkopende hit in haar carrière tot nu toe en kwam in 27 landen binnen op de eerste plaats in iTunes.

De zangeres uit Barbados gaf vorig jaar nog het beste van zichzelf in twee tot de nok gevulde Sportpaleizen. Vandaag kondigt RiRi aan dat zij naar aanleiding van ‘UNAPOLOGETIC’ een nieuwe Europese tournee plant. Met de Diamonds World Tour maakt Rihanna ook haar opwachting in België. Ze concerteert op woensdag 5 juni 2013 in het Antwerpse Sportpaleis. Wie deze wereldster in levenden lijve wil zien is er best op tijd bij. De ticketverkoop start woensdag 21 november om 10u.

Voor de allergrootste Rihanna fans zijn er speciale VIP-pakketten beschikbaar.
- Een Hot Ticket Package geeft recht op een toegangsticket met één van de beste zitplaatsen in de zaal en een exclusief Diamonds World Tour geschenk, programma en laminate.
- Het Early Entry Package biedt een toegangsticket voor het staand middenplein, vervroegde toegang tot de zaal en een exclusief Diamonds World Tour geschenk en laminate.

Ticketverkoop
Start ticketverkoop:
Woensdag 21 november, 10u

Tickets via Proximus Go For Music:  0900 2 60 60* ofwww.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen:
75 euro - 60 euro - 40 euro -
35 euro (excl. servicekosten)

Hot Ticket Package: 
187,5 euro (incl. servicekosten)

Early Entry Package: 
172,5 euro (incl. servicekosten)

*0.5euro/min, incl btw

Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.