Lil Wayne @ Vorst Nationaal - Brussel 2013


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

 
LIL WAYNE
Special guests: 
Mac Miller & 2 Chainz
Maandag 25 maart, 20u
Vorst Nationaal, Brussel

De bad boy van de Amerikaanse hiphop komt op 25 maart naar Brussel.

Lil Wayne is een muzikaal manusje van alles én een geboren entertainer met een onweerstaanbare flair. Wat hij aanraakt, verandert in goud. Als één van de oprichters van Cash Money Millionaires Entertainment,  bouwt hij mee aan het succes van Drake en Nicki Minaj. Zonder daarbij zijn eigen carrière te verwaarlozen, wel integendeel. Lil Wayne mag zich met zijn eigen werk de trotse bezitter noemen van vele platina platen, verzameld in thuisland VS. Hij is één van de grootheden van de rap. Met “A Milli”, “Mrs Officer” en “Lollipop” heeft hij wereldwijd dikke hits gescoord.
Lil Wayne’s eerste album ‘Block Is Hot’ dateert van 1999. Intussen heeft hij er negen op het palmares staan. Stuk voor stuk succesalbums, met diverse prestigieuze prijzen (Grammy Award, American Music Award, MTV Music Award) overladen. Lil Wayne wordt geëerd en gerespecteerd door zijn collega’s. Dat resulteert in samenwerkingen met de crème de la crème uit de urban wereld zoals Destiny’s Child, Kanye West, Usher en Jay-Z. Recent nog scoorde Bruno Mars met hem een dikke hit. Als artiest schrikt Lil Wayne voor niets terug. Hij engageert zich en toont de realiteit zoals ze is, hoe hard die ook mag zijn.
Nu is het tijd voor de opvolger van succesalbum ‘Tha Carter IV’. ‘I Am Not A Human Being II’ verschijnt volgend jaar, maar de eerste single is nu al een feit. “No Worries”, een samenwerking met Detail, is een dijk van een plaat! 
Op 25 maart zal Lil Wayne zijn nieuwe (10de!) album voorstellen in Vorst Nationaal. De grote hits staan ook op het programma die avond. Dat lijdt geen twijfel. Lil Wayne brengt trouwens enkele bijzondere gasten mee: Mac Miller, het jonge wonder dat in mei al de AB uitverkocht, treedt aan als special guest.  Daarnaast mogen we rekenen op 2 Chainz, die dit jaar zijn eerste solo album uitbracht, waarop onder meer Kanye West, Drake en... Lil Wayne terug te vinden zijn! Tickets voor  dit concert zijn te koop vanaf vrijdag 14 december, om 13u. Het wordt een legendarische avond met de nieuwe hiphopkoning. Dat mag nu reeds gezegd.

Ticketverkoop
Start ticketverkoop:
Vrijdag 14 december om 13u

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* ofwww.proximusgoformusic.be

Ticketprijs 
(excl. servicekosten): 
38 euro

*0.5euro/min, incl btw

Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier