5 Jaar Legacy Festival!


Festival news
Gepost op door sansunshine
Nieuws afbeelding: 5 Jaar Legacy Festival!
Nieuws thumbnail: 5 Jaar Legacy Festival!

Op vier jaar tijd wist Legacy Festival zich te ontpoppen tot één van België’s meest geliefde party concepten. Na de twee volledig uitverkochte vorige edities, mikt Legacy voor hun 5de verjaardagseditie op 14.000 bezoekers. De ticket verkoop loopt als een trein. Wie er bij wil zijn, wacht dan ook best niet te lang om zich van zijn of haar ticket te verzekeren want het bordje uitverkocht lonkt ook deze keer weer ...

Gelegen op het idyllische, ronde strand van het Zilvermeer in Mol, beschikt Legacy Fetival over de perfecte setting voor een uitzinnig dance festival.  Het is één van de weinige plaatsen waar je kan dansen met de voeten in het zand met zicht op een prachtig meer en de natuur.

Op de verschillende stages vind je een breed gamma aan stijlen die bijna 4 decennia muziek coveren. Naar goede gewoonte hebben ze een heel reeks wereldbekende dj’s en live-acts gestrikt zodat je helemaal los kan gaan, de hele dag lang tot in de nachtelijke uren. Bovendien hebben ze dit jaar nog meer internationale artiesten gebookt dan ooit tevoren!

Op de  main stage zal je kunnen meebrullen met monsterhits als ‘It’s My Life’ en ‘Sing Halleluja’ van niemand minder dan Dr. Alban of ook nog ‘Are u ready to Fly’ en ‘Everybody’s Free (to feel good)’ van Rozalla. Voeg daar nog de Nederlandse Robert Abigail en Belgische top acts als 2 Unlimited en Discobaar A Moeder aan toe en je weet dat het aan de mainstage van begin tot einde een feest van jewelste wordt. Want dan hebben we de top dj’s Pat Krimson, DJ Wout, Sven Lanvin en vele anderen nog niet vernoemd.

Geen Legacy Festival zonder een Bonzai Stage uiteraard aangezien zij mee aan de voet en de uitbouw van het festival staan. In aanloop naar hun twee weekends op Tomorrowland, presenteren zij op hun ‘Kings of Retro’ stage buitenlandse kleppers als de Duitse Marusha, de Franse Emmanuel Top en wereldster Mauro Picotto. En dit naast hun eigen hoogvliegers als de Bonzai All Stars, DJ Ghost, Bountyhunter, DJ Looney Tune en meer grote Bonzai namen.

Op de  ‘90’s Clubbing Stage voeren de Duitse formatie Nalin & Kane en Niels Van Gogh de line-up aan. Zij raakten wereldbekend met de respectievelijke hits ‘Beachball’  en ‘Pulvertum’. Ze krijgen het gezelschap van namen als Airwave, Phi Phi, Jens Lissat, Marko en meer. Zij zullen jullie de allerbeste club tracks van de jaren ’90 serveren.

De vierde stage is de Techno Stage waar de Japanse R&S ster, Ken Ishi vervoegd wordt door de Engelse Tim Taylor van Missile Records en de Nederlandse Secret Cinema.  Maar ook heel wat Belgische toppers als CJ Bolland, Fabrice Lig, Franky Jones & Steve Cop zullen er het beste van zichzelf en techno geven.

 

MC’s Pyro en Reign zullen alle stages op de juiste momenten naar hogere regionen brengen. Het enige wat jullie moeten doen is dansen, dansen, dansen en genieten zoveel als je maar kan. We hopen je op de dansvloer te ontmoeten!  Nieuw dit jaar zijn ook de VIP formules met VIP Street Food door Wout Bru zodat je je ook nog meer dan enkel de muziek kan laten smaken!


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.