Release website "Welcome to the future"


Festival news
Gepost op door Verwijderde gebruiker
Nieuws afbeelding: Release website
Nieuws thumbnail: Release website

WELCOME TO THE FUTURE WEBSITE ONLINE

Hoe kun je je als festival nog onderscheiden in het overvolle zomerseizoen? Welcome to the Future, dat op zaterdag 6 augustus voor de vijfde maal wordt gehouden in natuurgebied het Twiske bij Amsterdam, slaagt daarin door zich te richten op de nieuwste bewegingen in de turbulente wereld van de dansmuziek. Vanaf nu kun je op www.Welcometothefuture.nl (of gewoon www.WTTF.nl) het hele jaar door up to date blijven met nieuws over alle cutting edge techno, tech-house, house en minimal.

Hier vind je bijvoorbeeld informatie over alle Welcome to the Future edities die in de Amsterdamse Studio 80 plaatsvinden, maar ook nieuws, dj- en live-sets en interviews met de artiesten. Natuurlijk blijft ook de speciale festivalsite online; voor alle ins en outs rondom de vijfde editie van Welcome to the Future outdoor kun je terecht op wttf.nl/2011/festival. Klik hier voor de volledige line-up.

Vergeet ook niet regelmatig op onze Facebook pagina in te loggen. Hier posten ruim zesduizend followers interessante en soms zelfs opzienbarende wetenswaardigheden over WTTF.VRIJWILLIGERSDAG 2011
Na het succes van vorig jaar hebben zaterdag 11 juni wederom tweehonderd vrijwilligers voor de tweede keer meegewerkt aan een bijzonder project. Onder professionele begeleiding van Landschap Noord-Holland heeft men samen bomen geplant, planten gesnoeid en onkruid gewied. Ook is er weer gewerkt aan het opknappen van de zorgboerderij naast het festivalterrein en zwerfvuil opgeruimd. Bekijk hier hoe iedereen zich heeft ingezet!


KAARTVERKOOP
Tickets zijn verkrijgbaar via www.WTTF.nl, wttf.nl/2011/festival, en www.ID-T.com.
Kaarten zijn ook te koop bij Primera, check www.Primera.nl voor de voorverkoopadressen.Welcome to the Future

Zaterdag 6 augustus 2011
't Twiske, bij Amsterdam
Openingstijden: 12.00-24.00


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.