Thunderdome Toxic Hotel: Athem Art of Fighters


Festival news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Thunderdome Toxic Hotel: Athem Art of Fighters
Nieuws thumbnail: Thunderdome Toxic Hotel: Athem Art of Fighters

 

 

THUNDERDOME – TOXIC HOTEL | ANTHEM ART OF FIGHTERS – "TOXIC HOTEL"

Zaterdag is het eindelijk zover: na alle macabere hotelbezoekjes, is het nu aan jullie. 17 december opent het Toxic Hotel haar deuren voor de hardcore scene in de Jaarbeurs te Utrecht. Om je maximaal voor te bereiden op jouw hotelbezoek from hell, presenteert Thunderdome de previews van het anthem en de bijbehorende remix.

Niemand minder dan Art of Fighters heeft het anthem voor Thunderdome – Toxic Hotel geproduceerd. De formatie rond Cristian Nardelli zorgde eerder dit jaar al voor hoogtepunten als de "God's Fury" EP en natuurlijk het Dominator anthem "Nirvana of Noise". Hij sluit het jaar in stijl af met wederom een moorddadige track, geheel in de sferen van het Toxic Hotel. Daarnaast ging Meccano Twins in de studio aan de slag met het origineel en leverden een beuker pur sang af.

PREVIEWS
Klik hier voor Art of Fighters – "Toxic Hotel" en klik hier voor Art of Fighters – "Toxic Hotel ( Meccano Twins remix").

De tracks worden 23 januari gereleased op Traxtorm Records en verkrijgbaar zijn bij Hardtunes.com en tevens op vinyl te koop. Vanaf 13 februari 2012 zullen ze ook via iTunes en TrackItDown te koop zijn. Kun je echt niet wachten, dan koop je tijdens Thunderdome – Toxic Hotel de gloednieuwe Thunderdome compilatie-cd die tijdens het event verkrijgbaar zal zijn.

TICKETS
Aanstaande woensdag luister je natuurlijk naar Thunderdome Radio voor de laatste updates rond Thunderdome – Toxic Hotel. Tune in via www.thunderdome.com/radio. Tickets voor Thunderdome – Toxic Hotel zijn verkrijgbaar via Tunderdome.com en alle Primera winkels.


Thunderdome – Toxic Hotel
Zaterdag 17 december 2011
22.00 – 07.00 uur
Jaarbeurs, Utrecht

www.thunderdome.com


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier