Tomorrowland 2012: Belgische presale al uitgeput!


Festival news
Gepost op door Yves Vermeulen
Nieuws afbeelding: Tomorrowland 2012: Belgische presale al uitgeput!
Nieuws thumbnail: Tomorrowland 2012: Belgische presale al uitgeput!

Op slechts 1 dag tijd werden 40% van de voorverkoop tickets van Tomorrowland, dat gisteren ook tot het beste festival ter wereld werd uitgeroepen, verkocht. Het was een speciale actie van ID&T waarbij Belgen hun tickets twee weken eerder konden bestellen dan de rest van de wereld.

Voor een Belgisch festival is dit een ongezien succes en ook Timoco, die de tickets behandeld, was hier niet op voorzien. Ze hadden een drukte verwacht, aangezien er meer reservaties waren dan er tickets zijn, maar deze stormloop op tickets konden hun systemen niet slikken. Zo waren er verschillende problemen bij hun wachtlijnen gedurende de ganse dag en stonden de Twitter en Facebook walls vol met mensen die niet binnen raakten na uren wachten.

Timoco vertelde op hun Twitter gisteren echter wel dat ze op 7 april, waar dan nog 60% van alle tickets verkocht zal worden, wat meer capaciteit zullen inzetten om de ticketverkoop tot een goed einde te brengen. We raden jullie echter wel al aan dat als je nog geen ticket hebt, je er vroeg bij bent ;-)!

Degene die al wel een ticket bemachtigd hebben kunnen nog steeds boozebags aankopen. Deze bevatten 35 exclusieve Tomorrowland coins die voor eten en drank aankopen gebruikt kunnen worden (op zowel het festival als Dreamville). Daarnaast zouden deze tokens bewaard worden in een uniek Tomorrowland geldbuideltje met ook een beperkte versie van het plan van het terrein! De Boozebag in 2012 zal dus echt een collectors item zijn en is beschikbaar voor slechts 50 euro!

De boozebag kun je aankopen via volgende url:
https://id-t-be.timoco.eu/event/2303

 

Voor het buitenland zijn er momenteel nog steeds Travel Packages beschikbaar. Deze geven hen toegang tot het festival, regelen een slaapplaats naar keuze (hotel of camping) en regelen de reis heen en terug vanuit verschillende steden in hun land. Deze pakketten zijn al sinds gisteren 16h beschikbaar.

 

Meer info rond het festival kun je vinden op de officiële website:
http://www.tomorrowland.be/


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.