Exclusieve voorrang om een -Weekend Magnifiek- te boeken


Festival news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

Exclusieve voorrang om een “Weekend Magnifiek” te boeken!! 


Weekend Magnifiek, winterfestival op het vakantiepark!

Van 30 November t/m 2 December een compleet weekend “onder de pannen” met al je vrienden en kennissen, samen op een vakantiepark. Sunparks Kempense Meren (Mol)wordt omgetoverd tot een waar festival-pretpark met een grote diversiteit aan muziek en entertainment voor een 3 daags weekend spektakel! Of het nu een podium is met een bekende dj in een festivaltent of een tussen de bomen verscholen “mini disco” waar amper 20 personen in passen; Weekend Magnifiek is feest! Van begin tot eind.

Zoals gezegd is dit een exclusief en intiem festival: in totaal zijn er ruim 515 vakantiehuisjes beschikbaar van 2, 4, 6, 8 en 10 personen. 
De vakantiehuisjes zijn verdeeld onder verschillende categorieen en je kan alleen maar complete vakantiehuisjes boeken. 


Bekijk hier de prijslijst!

Wil je meer weten of op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes meld je dan aan op de weekend magnifiek social media!

FACEBOOK | TWITTER | YOUTUBE

Exclusieve mogelijkheid 
Wil jij “Weekend Magnifiek” zeker niet missen? Dan willen we JOU als vaste bezoeker van onze evenementen een unieke kans bieden. De officiele voorverkoop van Weekend Magnifiek start zaterdag 15 September 2012 om 10:00 uuvia www.weekendmagnifiek.be. Maar voordat we dit groots in de media aankondigen, willen wij eerst JOU als trouwe bezoeker informeren. Het voordeel hiervan is dat je ruim een week voor de officiele start van de voorverkoop voorrang krijgt om dit weekendje weg te boeken.

KLIK HIER om via de exclusieve geheime link je ticket te kopen!

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier