Mysteryland: Wast een berg, plonst een beetje: Bedankt!


Festival news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Mysteryland: Wast een berg, plonst een beetje: Bedankt!
Nieuws thumbnail: Mysteryland: Wast een berg, plonst een beetje: Bedankt!

 

 

 

 Het beste van het beste, de allergrootste DJ's, een enorm podium, we hebben het natuurlijk over The Big Top op Mysteryland. Of de bijzondere Monade met een enorme totempaal in het midden, positieve energie en twee bijzondere shows. Liep je simpelweg achter het geluid aan, richting 'The King of the Hill" Q-dance? Of trok je eigenwijs je plan en liet je jezelf leiden door al het moois en geks dat op je pad kwam? Welke weg je ook koos jullie hebben allemaal een eigen Mysteryland beleefd met unieke ervaringen, verhalen en inmiddels twee weken later mooie herinneringen. 

Ook wij hebben onze onvergetelijke momenten zo goed mogelijk vastgelegd zodat jullie de komende maanden, in aanloop naar augustus 2013, non-stop kunnen nagenieten:

Zo staan de eerste sets al op Soundcloud en dit zullen wij de komende dagen blijven aanvullen. Alle foto's van deze bijzondere editie staan zowel op Mysteryland.com, in de Mysteryland app als op Facebook dus check ze nu! 

De unieke Mysteryland CD, met niet één, niet twee maar VIER cd's met tracks van bijna alle genres die Mysteryland uniek maken is nu beschikbaar via deze link.Wist je al dat deze CD op stipt nummer 1 is binnengekomen in de Nederlandse charts en nu ook al bijna uitverkocht is in de winkels?! Vet! 

Op de dag zelf hebben we natuurlijk ook niet stil gezeten, en wie weet hebben we ook jou dansend vastgelegd! Bekijk hier de Mysteryland uitzending: Manuel Broekman struint namens BNN de hele dag het festivalterrein af en laat je meegenieten met alle area's, bezoekers en dj's en geeft een kijkje achter de schermen. 
Traditiegetrouw deelden we ook de Mysteryland Courant uit, die dit jaar vijf jaar bestaat! Een bijzondere uitgave is het geworden, en om 'm digitaal door te bladeren klik je hier.

Maar… Wie liever in een paar minuten terug gaat naar zaterdag 25 augustus, die zet z’n geluid op 100 of de koptelefoon op bekijkt de aftermovie van Mysteryland 2012!!! Wij vinden 'm tof en blijven op refresh drukken… Wij zijn er namelijk nog lang niet klaar voor om die toffe zaterdag aan ons voorbij te laten gaan.

Blijf bijdehand via de welbekende kanalen, en wees als eerste op de hoogte van de volgende stappen van onze Mysteryland reis; het weekend van 14, 15 en 16 December zetten we een nieuwe traditie voort in Chili en in de zomer van 2013 staat ook Denemarken op de planning… 

Join us on our journey! 

Mysteryland 

Mysteryland.com


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier