Sensation stelt nieuwe show voor (Source of Light)


Festival news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Sensation stelt nieuwe show voor (Source of Light)
Nieuws thumbnail: Sensation stelt nieuwe show voor (Source of Light)

 

 

Sensation stelt nieuwe show  ‘Source of Light’ voor

 

Op 9 maart vindt de allereerste Sensation van het nieuwe jaar plaats in België. Duizenden bezoekers worden verwacht in de volledig in wit getransformeerde Ethias Arena in Hasselt. De Arena is op 9 maart de grootste club op aarde met de nieuwe show van Sensation ‘Source of Light’! Het belooft weer een onvergetelijke avond te worden.

 

 

Dit jaar staat Sensation in het teken van eenheid: het gevoel allemaal één te zijn. We nemen je mee in een wereld waar de grenzen tussen jou, je omgeving en de anderen vervagen. Samen komend rondom de ‘Source of Light’ word je weer in contact gebracht met de bron van licht die ons allemaal ten diepste verbindt. De ‘Source of Light’ is een buitengewoon visueel spektakel met wereldklasse van acrobaten en dansers die bijzondere pyro –en laseracts laten zien.

 

 

Sensation

De eerste Sensation ooit vond plaats in Nederland in 2000. Vanaf die tijd, vindt Sensation een keer per jaar plaats in Amsterdam. De witte dresscode van Sensation is spontaan ontstaan door het tragisch ongeval in 2001 van Miles Stutterheim, de broer van Duncan Stutterheim -oprichter van ID&T.  Als een eerbetoon aan Miles, werd er aan bezoekers gevraagd om in het wit te komen maar dit was niet verplicht. Uiteindelijk verscheen 80% van de bezoeker in het wit en was het begin van de witte dress code zoals we dit nu kennen; ‘Be part of the night, dress in white’. In 2004 vond de eerste editie van Sensation plaats in het buitenland en wel in België. Inmiddels heeft Sensation in 2012 plaatsgevonden in 20 landen, 4 continenten.

Sensation & dance4life

Voor het derde jaar op rij zet Sensation haar exclusieve partnership voort met dance4life, een organisatie die de verspreiding van hiv en aids wereldwijd bestrijdt. Van ieder ticket wordt 0,50 euro door de bezoeker en Sensation gedoneerd aan dance4life. 

 

 

 

Praktisch:

9 maart 2012

Ethias Arena, Hasselt

Tickets vanaf 59 euro. Er worden ook Flightpackages, dinnerpackages & hoteldeals aangeboden.

Alle informatie op www.sensation.com

 


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Controle
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.