The Greatest Switch countdown & party!


Party news
Gepost op door sansunshine
Nieuws afbeelding: The Greatest Switch countdown & party!
Nieuws thumbnail: The Greatest Switch countdown & party!

Maak je opnieuw op voor een hele dag en nacht gevuld met al die elektronische nummers die je ooit compleet in vervoering brachten en laat de extase weer door je aderen stromen. Tune overdag  in op Studio Brussel en zak daarna af naar de Vooruit voor een spetterende after-party waarin je de energie die de muziek de hele dag in je heeft opgebouwd, volledig kan losshaken op de dansvloer. Aan het roer staan niemand minder dan de mythische Dr. Lektroluv en de explosieve The Subs. Zij krijgen de gepaste ondersteuning van Studio Brussel en The Greatest Switch bezielers Jan van Biesen, Michael Midnight en Jeroen Delodder.

 

Studio Brussels populaire radioshow ‘The Greatest Switch’ blijft voor velen een vaste afspraak voor hun wekelijkse trip doorheen de rijke geschiedenis van de elektronische muziek. De grote apotheose van deze dance marathon vindt plaats op het moment dat de luisteraars zelf mogen kiezen welke nummers de titel van de grootste en beste dance nummers aller tijden verdienen. Het resultaat vertaalt zich in de jaarlijkse ‘The Greatest Switch’ dag, een dag waarop de top van de allerbeste dance klassiekers wordt overlopen.

Dit jaar valt die op zaterdag 15 oktober. De volledige lijst wordt uitgezonden van 12u. tot middernacht en gevolgd door een spetterende ‘The Greatest Switch’ party in de Gentse Vooruit. De party wordt gehost door ‘The Greatest Switch’ presentator en samensteller Jeroen Delodder.

De dj’s zullen alleen maar de beste klassiekers uit hun extensieve collecties opdiepen. Ze hebben allemaal een grote affectie met en kennis van het immense en diverse elektronische verleden en zorgen gegarandeerd voor een nacht vol met jullie lievelingsnummers, zo aan elkaar gemixt dat bij iedere overgang de handen en de energie de lucht zullen inschieten en de dansvloer in hogere sferen zal gebracht worden.

Ben jij een fan van elektronische muziek?  Dan kan en mag je deze party niet missen! Vorig jaar stootte Underworld Laurent Garnier van de eerste plaats met ‘Born Slippy’, een plaats die Laurent drie jaar lang wist te behouden met ‘The Man with the Red Face’.  Terecht of onterecht? Laat ook jouw stem horen en beslis mee welke plaat dit jaar de titel van ‘Beste dance plaat ooit’ in ontvangst mag nemen!


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.