22 Years Kozzmozz


Party news
Gepost op door sansunshine
Nieuws afbeelding: 22 Years Kozzmozz
Nieuws thumbnail: 22 Years Kozzmozz

Kozzmozz’ missie om alle strekkingen en evoluties binnen het techno genre te verkennen begon 22 jaar geleden.  Ze reisden doorheen verschillende locaties en hadden ontelbare artiesten uit alle uithoeken van de wereld over de vloer. 

 

Op al hun reizen stond één ding centraal en dat blijft zo tot op de dag van vandaag:  hun enorme respect en grenzeloze liefde voor techno.  

 

Ze nodigen iedereen dan ook heel graag uit om hun grootse 22ste verjaardag mee te komen vieren in twee zalen van de Gentse Artcube.

 

Deze keer presenteren ze een hele, frisse line-up, bol van artiesten die op dit moment zorgen voor muzikale vernieuwing. Ze varen daarmee iets weg van de bekende paden en brengen enkel muziek voor liefhebbers van de echte, underground techno spirit.

 

Ze brengen op deze verjaardag ook een heleboel lokaal talent omdat ze van mening zijn dat de kwaliteit van deze artiesten zo hoog ligt dat ze niet anders kunnen dan het te promoten en programmeren.

 

Ze brengen deze vooruitstrevende techno sounds in twee galaxies die allebei even uitdagend en voedend zullen zich voor zowel lichaam, ziel als geest !

 

 

Line-up:

 

 

DS 7:

 

Speedy J (Electric Deluxe. NL), FJAAK Live (Monkeytown Records, 50weapons. DE), Matrixxman (Dekmantel, Ghostly. US), UVB Live (MORD, Body Theory. FR), Spacid (Kozzmozz. Ghent), Border One (Form and Function, Invite’s Choice, Wolfskuil rec. Ghent)

 

DS 9:

 

Peter Van Hoesen Live (Time To Express. BE), A. Brehme (Form and Function, Sonata Forma. BXL), Trish Van Eynde (Electric Art, Kompass, Sphynxx Rec. Antwerp), TRiXY (Decadance, Lab.105dB. Ghent), Absurd live (Movement Traxx, Dip Rec. St.-Niklaas)
 

 

 

TICKETS:

Pre-sale:

Wave 1: €15

Wave 2: €19

Wave 3: €23

All FNAC Shops / All Brooklyn Shops / Online: www.kozzmozz.com/presale 


MEER INFO:


www.kozzmozz.com 
www.facebook.com/kozzmozz
info@kozzmozz.com

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.