Beatloverz - Last info & timetable


Party news
Gepost op door Yves Vermeulen
Terwijl de Beatloverz crew overuren werkt om alles op tijd gereed te hebben, kun jij je al helemaal voorbereiden met de time table en alle belangrijke info nog een keer op een rij.

Area 1: Raw Beatz
22:00 - 23:00 Baggi Begovic b2b Leroy Styles
23:00 - 00:00 Funkerman
00:00 - 01:00 Lucien Foort b2b Benny Rodrigues
01:00 - 02:00 Gregor Salto feat. Chappell b2b Shermanology
02:00 - 03:15 Hardsoul feat. Alain Clark
03:15 - 04:30 Hardwell b2b Quintino
04:30 - 05:30 The Darkraver b2b Paul Elstak
05:30 - 06:30 Steve Aoki
06:30 - 07:30 Boemklatsch
22.00 - 07.30 MC Zawdi, MC Jollygood, Mitch Crown (live), Jetrho Angkotta on
percussion & Glenn Helder on drums

Area 2: Yours Truly, The Flexican
00:00 - 01:00 FS Green
01:00 - 01:45 The Flexican feat. MC Sef
01:45 - 02:15 The Flexican feat. MC Sef b2b Flinke Namen (live) / Dio (live) /
Reverse, Adje & Jayh (live)
02:15 - 03:15 The Flexican feat. MC Sef b2b Jaziah
03:15 - 04:15 The Flexican feat. MC Sef b2b The Partysquad
04:15 - 05:00 The Flexican
05:00 - 06:00 Vato Gonzalez feat. MC Tjen

tickets
Tickets voor Beatloverz kosten EU39,- (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via de officiële site www.beatloverz.nl. Andere officiële verkopers van tickets zijn Ticketservice (www.ticketservice.nl) , Paylogic (www.paylogictickets.nl), UDC (www.udc.nl/tickets) en Event Travel (www.eventravel).

Verder kan je je tickets ook kopen bij alle Primera winkels in Nederland evenals de grotere Free Record Shops, GWK, VVV en Postkantoren.

toegangsbeleid
De minimumleeftijd is 18 jaar. Er kan gevraagd worden naar legitimatie om je leeftijd te controleren bij de ingang. Bij twijfel word je niet toegelaten.

Om er voor te zorgen dat iedereen op een veilige manier kan genieten tijdens Beatloverz zullen alle bezoekers bij de ingang gefouilleerd worden.

De organisatie houdt zich aan het zero tolerance beleid van de gemeente Rotterdam. Dit betekend dat zowel soft- als hard drugs niet zijn toegestaan tijdens het evenement. In samenwerking met de politie zal de organisatie hierop tijdens het hele event controleren.

wat mag wel mee & wat niet
Je fotocamera mag je gewoon mee naar binnen nemen. Professionele fotocamera’s en video camera’s worden niet toegelaten. Deodorant, parfum en soortgelijke producten mogen alleen naar binnen in de originele, gesloten verpakking. Spuitbussen onder druk mogen om veiligheidsredenen niet mee naar binnen.

Mensen die met drugs en/of wapens proberen binnen te komen, worden direct overhandigd aan de politie.

kluisjes
Zorg dat je een warme jas bij je hebt. Wanneer Beatloverz is afgelopen kan het buiten koud zijn. Je kunt je jas net als je tas of andere waardevolle spullen opbergen in een van de vele Lockerbox kluisjes die tijdens het event te huur zijn. Voor een kluisje betaal je EU6,- plus EU5,- borg voor de sleutel. Je hebt gedurende het hele event toegang tot je kluisje.

munten
Gedurende de hele nacht is er eten en drinken verkrijgbaar. Betalen doe je met de speciale munten die bij verschillende kassa’s verkrijgbaar zijn. Je kunt hiervoor betalen met cash en pin. Ongebruikte munten worden aan het einde van het event niet meer ingenomen.

roken
In Ahoy is het niet toegestaan te roken. In een speciale rokersruimte kan je wel rustig van je sigaretje genieten.

dresscode
Sportkleding en schoudertasjes (bij heren) is niet toegestaan.

respect
Wanneer iemand ongewenste intimiteiten/hinderlijk en of aanstootgevend gedrag vertoont kan hij of zij verwijderd worden.
Bedreiging, mishandeling, intimidatie en andere vormen van agressie zijn verboden. Handelingen en uitlatingen die duiden op racisme en discriminatie zijn verboden. Samenscholing is verboden. Vermoedt een gastheer samenscholing, dan kan de vermoedelijke deelnemers onmiddellijk de toegang worden ontzegd. Bij onenigheid of ruzie is men verplicht één van de gastheren in te schakelen.
Klanten die in het verleden conflicten hebben veroorzaakt, zou de toegang ontzegd kunnen worden. Dit gebeurt in overleg met de organisatie.

openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar; vanaf station Rotterdam Centraal neem je de metro of de bus naar halte Zuidplein. Deze halte ligt op slechts vijf minuten loopafstand van Ahoy.

In het weekend vindt er geen kaartverkoop plaats op de metrostations, maar er zijn nog altijd kaartcontroles.

Voor de laatste info, check www.9292ov.nl of www.ret.nl.

routebeschrijving auto
LET OP: De afslag Zuidplein / Ahoy op de A15 Ring Rotterdam is dit weekend wegens wegwerkzaamheden afgesloten. Het verkeer naar Ahoy wordt door Rijkswaterstaat omgeleid via speciale borden. Zie hier de specifieke route; www.ahoy.nl/docs/flyerVaanweg.pdf.

Voor de meest actuele verkeersinfo, check www.bereikbareregiorotterdam.nl.

parkeren
Ahoy heeft een zeer ruim parkeerterrein en rekent EU11,- voor een uitrijkaart.

Op vijf minuten loopafstand kun je ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.