Sensation wordt 10 jaar en zet haar bezoekers centraal in nieuwe show


Party news
Gepost op door Yves Vermeulen
Celebrate Life : een ode aan 20 jaar house-cultuur


Iedereen die de afgelopen twintig jaar met de house-cultuur in contact is geweest, weet het: house is a feeling, een manier van leven en een viering van het bestaan. Het nieuwe motto van Sensation luidt dan ook: 'Celebrate Life!'. Op zaterdag 12 maart heeft Sensation Celebrate Life plaats in de Ethias Arena in Hasselt. Deze 7e Belgische editie belooft een wervelende nacht te worden waarbij de bezoeker centraal staat. Internationaal vieren we 10 jaar Sensation.Celebrate Life
Voor de 7e Belgische editie van Sensation keert organisator ID&T terug naar de ultieme housebeleving waarbij de bezoeker centraal staat. Acrobaten, performers, internationale dj's en publiek dragen allemaal hun steentje bij aan deze show. De Ethias Arena wordt voor deze editie tot de laatste millimeter benut en er worden 20.000 bezoekers verwacht. De kaartverkoop voor Sensation begint op 1 december 2010. Ieder jaar is de zaal uitverkocht, dus wees er snel bij. De voorbereidingen zijn in volle gang, het aftellen kan beginnen.

Wat in 2000 begon als eenmalige happening in Amsterdam ArenA, is inmiddels een terugkerend fenomeen met edities in zeventien landen. Sensation van organisator ID&T is uitgegroeid tot de ultieme nightlife beleving met internationale allure, waarbij optredens, muziek, acrobatiek, dans en vuurwerk centraal staan. Door een strikt nageleefde witte dresscode wordt ook het publiek onderdeel van een indrukwekkend decor. Het concept oogstte meerdere Awards voor 'Best Event of the Year' in onder andere Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken.

Concreet:
- Datum: zaterdag 12 maart 2011
- Locatie: Ethias Arena – Hasselt
- Prijs: Regular ticket kost 55 euro.
Deluxe ticket kost 398 euro voor 4 personen.
- Openingsuren : 21.00 uur – 06.00 uur
- Dresscode: Be part of the Night – dress in white!
- Voorverkoop start op 1/12/2010 via www.sensation.com en Free Record Shop.
Gepost op door Filip R. IK GA ! SO I SO !Smiley

Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.