Inception – Hardstyle & Early Rave 16 april 2011


Party news
Gepost op door Stef Vermeulen


Inception – Hardstyle & Early Rave 16 april 2011

Een nieuw jaar, een nieuw tijdperk, een nieuwe start, goede voornemens. Voor vele zijn dit kenmerken die dit komende jaar gaan gelden. Dit gaat ook gelden voor Crystal Venue & X-Factor Events. Voor vele is de opening van de Crystal Venue een geschenk uit de hemel. Zaterdag 22 mei 2010 was de opening en daarna zijn er talloze evenementen georganiseerd, hierbij te denken aan; The Dutch House Mafia, Fucking Bastards, Bloody Sunday, Armada Music en nog vele andere. Hieruit kun je uit opmerken dat er genoeg diversiteit aanwezig is bij Crystal Venue, maar er ontbreekt nog een belangrijke muziekstroming uit de Dance-scene. En dat is Hardstyle & Early Rave. Crystal Venue & X-Factor Events hebben daarom hun handen in 1 geslagen, en komen met een nieuw concept. Genaamd; “Inception” Nu kan iedereen denken, ja leuk. Maar wat kunnen we nu eigenlijk verwachten deze avond? Heel simpel, de beste hardstyle en early rave. Denk hierbij aan een vleugje raw hardstyle van Crypsis, dikke oldschool beats van Darkraver & Panic. En wat te denken aan Ran-D, deze jongeman staat bijna op alle grote feesten en weet de tent aardig op zijn kop te zetten. Ook is er ruimte voor nieuwe talents, deze heren staan in het begin van een nieuwe carriere. Dus zij zullen er alles aan doen om hun beste sound te laten horen.

Area 1: Hardstyle
Alpha²
Clive King
Crypsis
Noisecontrollers
Ran-D
Vecino
Zany
MC: Da Hustla

Area 2: Early Hardcore
Affix
Darkraver
J.D.A.
Panic
Predator
The Viper

Maar dat is nog niet alles, de partygangers die al eens in de nieuwe Crystal Venue zijn geweest weten dat zij met zekerheid dik geluid en een super laser en licht kunnen verwachten. Ook voor deze avond wordt alles uit de kast gehaald om er een super dik feest van te gaan maken. Op zaterdag 16 april gaat het allemaal gebeuren, deuren zijn geopend van 22:00 – 06:00.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 17,50 (ex fee) via Paylogic. Let op: voor de vroege vogels, zal er een speciale early bird actie zijn. Deze tickets zijn tot en met zondag 20 februari te verkrijgen voor maar € 10,- (ex fee).Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.