Dranouter aan zee: more names


Party news
Gepost op door Yves Vermeulen

Met o.a. Triggerfinger, Absynthe Minded unplugged, The Original Wailers, Discobar Galaxie, Yevgueni, Kokolo en Filia kreeg Dranouter aan Zee  al concreet vorm!

Met trots presenteren we u volgende nieuwe namen die een plaats innemen op de affiche van Dranouter aan Zee 2011:


Mastercab
Intergalactic Lovers
Nathalie Meskens
Guido Belcanto
De Dolfijntjes XXL

Mastercab: is een Brusselse band en één van de opkomende talenten in de muziekwereld. Hun eerste album zal een mengeling zijn van elektro, gitaren en beats. Door de combinatie van bizarre ideeën van zangeres Elke Jacobs en gekke klanken van Stan Nieuwenhuis ontstaat een innovatieve muziekstijl. (http://www.sonicangel.com/artist/mastercab)

In 2009 wonnen ze het Gentste Pop- en Rockconcours “De Beloften” en in februari 2011 waren ze met hun hit ‘Delay’ nog de Hotshot op Studio Brussel. Intergalactic Lovers, een jonge en beloftevolle band, komt de pannen van het dak spelen op Dranouter aan Zee. (http://www.intergalacticlovers.com/)

Nathalie Meskens: Nathalie Meskens ken je wellicht als actrice uit allerhande series. Daarnaast vind je haar steeds vaker terug in praatprogramma’s en is ze een felbegeerde gast op radio en TV.  Maar ze is ook een schitterende zangeres! Ze brengt eigenzinnige versies van liedjes  van o.a. Randy Newman, Erikah Badu, Bill Withers, Tori Amos, Gnarls Barkley,  Amos Lee en Amy Winehouse. Dit alles vergezeld van haar eigen muzikanten:  Jeroen Tilkin op piano, Bart Van Lierde op bas en Bert Huysentruyt op drums. (http://www.myspace.com/nathaliemeskens)

Op 12 januari 2011 gaf Guido Belcanto de aftrap op het showcase- en seminarfestival Eurosonic Noorderslag in Groningen. De opvallende figuur in de Vlaamse kleinkunstwereld slaagt erin jong en oud te imponeren. (http://www.guidobelcanto.be/ )

Last but not least zullen De Dolfijntjes XXL ook aanspoelen op het strand van De Panne. Met hun pure, onversneden ‘rock & roll op accordeon’ zullen zij de tent doen ontploffen van ambiance. Met Wim Opbrouck en Wim Willaert als frontmannen wordt dit opnieuw een feest! (http://www.dolfijntjes.be/ )

Tickets in voorverkoop zijn verkrijgbaar bij:
- Sherpa: http://www.sherpa.be / +32 (0) 70 25 20 20
- Fnac: alle verkooppunten / +32 (0) 900 00 600 / http://www.be.fnacspectacles.com
- Toerisme De Panne, Zeelaan 21, 8660 De Panne.

Prijzen:
Dagticket: € 35 (vvk) of € 40 (add)/    Weekendticket: € 55 (vvk) of € 65 (add)


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.