Poplife strikes again : Zaterdag 13 oktober @ Vooruit, Gent


Party news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Poplife strikes again : Zaterdag 13 oktober @ Vooruit, Gent
Nieuws thumbnail: Poplife strikes again : Zaterdag 13 oktober @ Vooruit, Gent

 

 

 

 

Poplife  : a celebration of pop culture !

 

Zaterdag,  13 oktober , Vooruit, Gent 

 

 

Poplife strikes again! De vorige editie was weer zo fantastisch dat we jullie een extra editie voor Oudejaar niet wilden onthouden. Poplife is een begrip in het Gentse nachtleven en ver daarbuiten en ook deze keer zullen we zorgen voor een avond die je niet licht vergeet.

Poplife is een feest met enthousiaste party-people die de hele nacht lang een ode brengen aan de pop cultuur.  De vroege Poplife fans ( bij aankomst tussen 23u. en 24u. ) worden daarbij verwend met een gratis glas cava van Barza om meteen ‘in the mood’ te geraken.

 

Muzikaal word je bediend door onze favoriete Franskiljons qui aiment faire les cons…met een vette knipoog. Curator en orkestmeester Maxim Lany speelt de hele nacht op Poplife en brengt een aantal van zijn beste dj-vrienden mee. Om maar te zeggen dat de muziek enkel overtroffen zal worden door het fantastische decor en door jou!

Want op Poplife worden jullie in de spot-light gezet: de crowd die zorgt voor de uitgelaten sfeer en zwoele vibes. Danspodia, cocktail- en champagnebars, vriendelijke staff, ... alles is op Poplife aanwezig omdat jullie het waard zijn !

 

Next edition: New Year’s eve!  Als je deze mist zal je dan ook nog even moeten wachten … om met al je vrienden helemaal uit de bol te gaan en dit op een hele reeks bekende en soms iets minder bekende pop nummers met een vleugje house en electro.

 

Poplife, it’s about life, it’s about love, it’s about you!

 

Line-up :

 

Maxim  & Jean Michel

Nathan & Stephen

 

 

Tickets : 

Online :  www.poplife.be

10 Euro @  alle Free Record Shops

10 Euro voor 24u.  ;  15 Euro na 24u.

 

Uren :  van 23u. tot 6u.

 

 

Meer info  :   www.poplife.be 

 

 

Limited guest-tickets available at  :

 

Bar d’Oh, Brooklyn, Café Parti, Café Théatre, Chocolade bar, Cream, Don & Dona, Dope, De Client, Grade, De Kastaar, Julie’s House, The Limits & Carrément

 

Guest-tickets zijn geldig tot 01u.  !

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren Registreer je jezelf liever niet via Facebook? Klik hier