Avatar


Avatar van Johan Goyvaerts

Foto


Foto van Johan Goyvaerts

Johan Goyvaerts Geslacht OfflineJohan Goyvaerts
Woonplaats: Westmeerbeek
BE - Antwerpen

Lid sinds:

DJ Liberty was al een van de populairste deejayss in de jaren 90 en scoorde hit na hit met nummers als Why, Seguro, Your Love en vele andere intussen club-klassiekers.
Met Seguro brak hij naast Belgie, Nederland en Frankrijk ook in Spanje door, waar deze plaat nog steeds een van de meest gespeelde classics is. Hij haalde hier zelfs de Spaanse televisie mee met ruim 2.000.000 kijkers.
Hij was ook de uitvinder van het overbekende concept Real Retro House, dat nog steeds bestaat en hoge verkoopscijfers haalt. Ook stelde hij de bijhorende CDs samen en was hij organisator van de beruchte Real Retro House Parties. Ondertussen heeft hij elke zondag een Real Retro House Radio Show op RGR FM, die maandags te downloaden is op iTunes. Hij was de man die "retro" een identiteit gaf in de Belgische clubscene.

In zijn lange carriere was DJ Liberty al te gast als DJ in grote clubs zoals Illusion (BE), Captain (BE), La Loco / Moulin Rouge (Paris, FR), Fabrik (Madrid, ESP), Radikal (Toledo, ESP), Scorpia (Barcelona, ESP) en op grote evenementen zoals City Parade (BE) en Beachland (BE).
Hij werkte ook als labelmanager voor grote labels zoals Sony Music, Byte Records, Bonzai, Illusion en CNR Music.
Daarnaast was hij jarenlang verantwoordelijk voor de samenstelling en het mixen van de legendarische ‘International Tuning Sounds’ CD-reeks, één van de best verkopende jump compilaties ooit.

Sinds 2005 concentreert DJ Liberty zich op het stevigere werk. Na reeds enkele hits gescoord te hebben, waaronder ‘Luv Cums’ kwam hij in 2010 met één van de grootste jumphits van dat jaar: ‘Explode’.
Dit nummer verschijnt op een speciale Classix EP, samen met 2 andere hits in wording: Simplicity en Liquid Is Liquid. DJ Liberty werkt momenteel aan diverse nieuwe tracks die binnenkort zullen verschijnen. Hou het zeker in de gaten !
Vrienden (5)


Bram Bergen, jan, Lou, mr roadie , Kelly

Fan van


Artists (2)

DJ Bjakke, DJ Liberty

Reacties


Gepost op door robimuts
Sorry johan dat ik je op deze manier benader.... Ben jij de grote broer van Robbie???Geboren Balen???
Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Controle
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.