Liberty (DJ)Foto


Foto van Liberty
Johan Goyvaerts Geslacht Man

DJ Liberty was al één van de populairste DJ's in de jaren 90 en scoorde hit na hit met nummers als ‘Why’, ‘Seguro’ en vele andere intussen club-klassiekers.
Met ‘Seguro’ brak hij naast België, Nederland en Frankrijk ook in Spanje door, waar deze plaat nog steeds één van de meest gespeelde classics is. Hij haalde hier zelfs de Spaanse televisie mee met ruim 2.000.000 kijkers.
Hij was ook de uitvinder van het overbekende concept ‘Real Retro House’, dat nog steeds bestaat en hoge verkoopscijfers haalt. Ook stelde hij de bijhorende CD's samen en was hij organisator van de beruchte ‘Real Retro House Parties’. Hij was de man die "retro" een identiteit gaf in de Belgische clubscene.

In zijn lange carriere was DJ Liberty al te gast als DJ in grote clubs zoals Illusion (BE), Cap'tain (BE), La Loco / Moulin Rouge (Paris, FR), Fabrik (Madrid, ESP), Radikal (Toledo, ESP), Scorpia (Barcelona, ESP) en op grote evenementen zoals City Parade (BE) en Beachland (BE).
Hij werkte ook als labelmanager voor grote labels zoals Sony Music, Byte Records, Bonzai, Illusion en CNR Music.
Daarnaast was hij jarenlang verantwoordelijk voor de samenstelling en het mixen van de legendarische ‘International Tuning Sounds’ CD-reeks, één van de best verkopende jump compilaties ooit.

Sinds 2005 concentreert DJ Liberty zich op het stevigere werk. Na reeds enkele hits gescoord te hebben, waaronder ‘Luv Cums’ kwam hij in 2010 met één van de grootste jumphits van dat jaar: ‘Explode’.
Dit nummer verschijnt op een speciale Classix EP, samen met 2 andere hits in wording: ‘Simplicity’ en ‘Liquid Is Liquid’. DJ Liberty werkt momenteel aan diverse nieuwe tracks die binnenkort zullen verschijnen. Hou het zeker in de gaten !

Wekelijks is hij ook te horen in hét radioprogramma bij uitstek in België voor de hardere stijlen, ‘Play It Hard’, iedere vrijdag van 23u tot 24u op RGR FM (www.rgrfm.be).Resident (1)


Club j-stylerz

Fans (20)


Jens Michiels, Bram Bergen, Debbie , Andy Den Hondt, Bjorn Wijns, Johan Goyvaerts, Joeri Hendrickx, jumpmoves, Jump Stylerz, Kelly Vermeulen, Kinky Dave, Mellebelle, Pinegel, quasimodel, Reflex, Kelly, salva-mea, Peter Vrancken, Wim Mertens, Yves Vermeulen

RSS Kalender Feed van Liberty ICAL Kalender Feed van Liberty

Kalender


Onbekend

Reacties


Er zijn nog geen reacties!
Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.