30 Jaar Belgian New Beat


Artist news
Gepost op door sansunshine
Nieuws afbeelding: 30 Jaar Belgian New Beat
Nieuws thumbnail: 30 Jaar Belgian New Beat

Een boek, een 4 dubbele CD-box en een jaar vol party´s naar aanleiding van 30 jaar new beat met als eerste stop, de Gentse Vooruit op zaterdag, 24 maart. To the rock, to the Beat!

 

  

De hele geschiedenis over new beat, zijn bijhorende dans en de mode worden eindelijk onthuld in het Belgian New Beat boek, vanaf 24 maart verkrijgbaar in de meeste Belgische boekenwinkels. Auteur Kristof Vandenhende neemt je in dit allesomvattend naslagwerk mee naar het prille begin van het muzikale new beat verhaal en vertelt alles over de discotheken, dj´s, platenwinkels en hun platen.  Platenlabel NEWS zorgt voor de originele Belgian New Beat CD compilatie. De tracks op deze verzamelaar zijn minstens 30 jaar oud en meestal niet op CD verschenen.

 

Het Belgian New Beat boek én de CD worden op zaterdag 24 maart 2018 officiëel voorgesteld in de Vooruit te Gent.

 

De concertzaal zal later op de avond omgetoverd worden tot een heuse Belgian New Beat danstempel met dj´s Phil Watts (Boccaccio), Olivier Pieters (Boccaccio), Mo & Benoeli (Fifty Five) en Maurice Engelen ( Praga Khan) achter de draaitafels.

 

Een wervelende lichtshow, dansers en de typerende trage beats zorgen die nacht voor een herbeleving van de decadente sfeer van 1988. Alsof New Beat nooit is weggeweest!

 

 

Tickets kosten 19€ en zijn net als het boek en de cd in voorverkoop beschikbaar vanaf 16 januari via www.belgiannewbeat.be.  Deuren van de party openen om 22u.

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.