Kastelruther Spatzen vieren 30e verjaardag @ Lotto Arena


Artist news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Kastelruther Spatzen vieren 30e verjaardag @ Lotto Arena
Nieuws thumbnail: Kastelruther Spatzen vieren 30e verjaardag @ Lotto Arena

 

 

 

PRIMEUR! KASTELRUTHER SPATZEN VIEREN 30STE VERJAARDAG OP 13/02 IN LOTTO ARENA ANTWERPEN

Eindelijk komen de Kastelruther Spatzen naar ons land voor een uniek concert. De populaire volksband, afkomstig uit Zuid-Tirol, viert in 2013 zijn 30ste verjaardag. De Kastelruther Spatzen komen met hun grote verjaardagsconcert ook naar ons land. Ze staan op woensdag 13 februari 2013 in de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets voor dit unieke, allereerste grote concert van de Kastelruther Spatzen in ons land kunnen vanaf nu besteld worden.

We zijn vereerd dat we voor het eerst in de geschiedenis van de Kastelruther Spatzen een groots concert kunnen geven in België. Meestal ontvangen wij op onze Open Air en andere concerten in Oostenrijk heel wat Belgen die ons al jaren volgen, maar nu komen we dus in het kader van ons 30-jarig bestaan zelf naar onze fans in België,” zeggen de Kastelruther Spatzen in koor.

De Kastelruther Spatzen zijn de absolute koningen van de Duitstalige volksmuziek en ze kunnen rekenen heel wat nationaal en internationaal succes. Geen betere muzikale vertegenwoordigers van Zuid-Tirol en de Oostenrijkse bergen als de Kastelruther Spatzen. Sinds ze in 1983 begonnen met muziek maken, hebben ze zowat elke prijs en elke onderscheiding gewonnen die er maar te winnen valt. Zo kregen ze maar liefst 9 (!!!) keer de ‘Echoprijs’, dé meest begeerde erkenning die de Duitse radio- en platenindustrie uitreikt.

Ze brachten sinds hun ontstaan 32 studio-albums uit waarvan de meesten bekroond zijn met goud, platina en veelvouden. Ook het meest recente studio-album ‘Hand Auf’s Herz’ (2011) is weer een schot in de roos.

In de muziek van de Kastelruther Spatzen herken je meteen de sfeer van Tirol, van Oostenrijk, en van hun heimat Kastelruth. De band bestaat uit muzikale vrienden die al jaren muziek maken; éénvoudig maar wel met klasse en vooral in grote harmonie. Het publiek geniet wanneer de Kastelruther Spatzen hun grote hits en absolute klassiekers zingen, zoals ‘Das Mädchen Mit Den Ersloschenen Augen’, ‘Die Kleine Bianca’, ‘Komm Nimm Mich Doch Mit’, ‘Eine Weise Rose’, ‘Der Rote Diamand’, ‘Atlantis Der Berge’ e.v.a.

In 2013 vieren de Kastelruther Spatzen hun 30ste verjaardag. Hun internationale verjaardagstour brengt hen naar de grootste steden en concertzalen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België. Voor het eerst in hun geschiedenis staan de Kastelruther Spatzen in de Lotto Arena in Antwerpen.

Vanaf vandaag kan je je tickets bestellen voor ’30 Jahre Kastelruther Spatzen Live 2013’, op woensdag 13 februari 2013 in de Lotto Arena in Antwerpen. Surf naarwww.teleticketservice.com of bel 070/345.345

Meer informatie kan je vinden op www.kastelrutherspatzen.com

 


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.