Tweede editie van Disjoncteractive in Fuse met Space Dj'z


Club news
Gepost op door sansunshine
Nieuws afbeelding: Tweede editie van Disjoncteractive in Fuse met Space Dj'z
Nieuws thumbnail: Tweede editie van Disjoncteractive in Fuse met Space Dj'z

Na de eerste ‘revival’ editie in november waarop ze Woody Mc Bride aka DJ ESP in de kijker plaatsten,  zijn we verheugd jullie te melden dat ze terug zijn voor nog meer techno plezier.

Het tweede hoofdstuk van Disjoncteractive zal plaatsvinden op vrijdag, 22 april en dit opnieuw in de legendarische Fuse club.

Maar, opgelet, deze keer gaat het feeest door in de Motion Room met een maximum capaciteit van 400 party people. Dit betekent dat we voorrang zullen geven aan mensen met een voorverkoopticket en zij die vroeg arriveren. First in, first served ! Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent als je dit feest niet wil missen.

Maar laat ons nu terzake komen en ons op de kaart blijven plaatsen met de puurste underground techno sounds die je maar kan vinden.  En hoe kunnnen we dit deze keer beter doen dan met de Space Dj’z uit de UK als headliners.  Space Dj’z bestaan uit Ben Long en Jamie Bissmire, gekend van hun talrijke producties op labels als Novamute, Kombination Research, Perc Trax en vele andere. Daarnaast maakte Jamie Bissmire ook naam en faam als lid van de Bandulu formatie. We weten dan ook nu al dat hun set je zeker en vast terugbrengt naar de goede, oude tijd van techno, met rillingen over je hele lichaam.

We zijn dan ook heel blij en trots om u deze nieuwe editie voor te stellen in hun  gezelschap met op het menu, heel veel classics en hun vele underground hits. Je mag je verwachten aan zware, daverende techno-beats !

Daarnaast toveren we ook een aantal nationale gasten uit onze techno hoed. Te beginnen met  Acid Kirk, een ware pionier met heel wat produkties op zijn naam, ook gekend van zijn uitmuntend remix werk voor heel wat grote namen. Daarnaast Ecco, actief sinds de new beat periode en gast in clubs als Silo, Decadance, .. met ook meer en meer buitelandse gigs na het succes van zijn Kiss My Beat label. Verder uiteraard ook onze residents PSO en Piotr van de Nemo parties, Aktif en een exclusieve live-set van ElecTroDistorSion !

Afspraak op vrijdag 22 april voor de coolste retro  techno revival in april.  Deuren open van 23u00 tot 7u00. Het event wordt ook live uitgezonden op Radio Vibration in Brussel !


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.