Age of Love Summer Break @ former La Bush


Club news
Gepost op door sansunshine
Nieuws afbeelding: Age of Love Summer Break @ former La Bush
Nieuws thumbnail: Age of Love Summer Break @ former La Bush

Age of Love gaat zelden op verplaatsing ... met uitzondering van grote festivals als Tomorrowland waar ze in juli voor de vierde keer zullen neerstrijken met hun eigen stage. Na het grote succes van vorig jaar, gaan ze deze zomer ook nog eens opnieuw naar de vroegere La Bush club voor een welverdiende Summer Break en dit op maandag 14 augustus. Nu Pulse Café genaamd heeft de main room van deze state-of-the-art club één van de beste soundsystems van het land en één van de meest impressionante lichtshows ooit gezien. Daarnaast hebben ze een prachtige outdoor area met zwembad waar je zal kunnen  genieten van de enige, echte Ibiza sfeer. Op de line-up heel wat gerenommeerde artiesten als Lambda, Systematic Parts, César de Melero, Sven van Hees en vele anderen.

 

In de main room mag je je verwachten aan een full blown Age of Love party zoals ze gekend zijn van hun keer op keer uitverkochte edities in de Vooruit en Artcube in Gent. En deze keer viert DJ George’s er ook nog eens zijn verjaardag. Dubbel feest dus! DJ George’s, eigenaar van de club, kruipt maar enkele keren per jaar nog eens zelf achter de draaitafels en dit ondanks zijn nog steeds uitmuntende reputatie. Hij krijgt het gezelschap van verschillende, grote buitenlandse gasten als Lambda van de monsterhit ‘Hold on Tight’ en Systematic Parts van het prachtige ‘Violins de la nuit’. Verder ook DJ Halogen die je op de La Bush compilaties vindt en bekende Belgen als Mr. Sam, Olivier Pieters en Phi Phi, naast de recentere residents van de club, CP en Michael Forzza. Dat de grote zaal de hele nacht op zijn kop zal gezet worden, is nu al een feit!

Wie wat langzamer in de juiste mood wil geraken, kan dat doen in de outdoor area die net als de main room vanaf 22u00 van de juiste beats zal voorzien worden met een ware outdoor Ibiza party langs het zwembad aan het strand. Met op de line-up één van de grootste Ibiza veteranen ooit. César de Melero was één van de eerste residents van Space, zes jaar lang resident op ‘People from Ibiza’ in Amnesia en jarenlang resident van Privilege/Ku. Hij deelt de decks met Sven van Hees die ook al op heel wat (beach) parties op Ibiza draaide en te vinden is op heel wat lounge en chill compilaties van het magische eiland. Quincy, Brandy en Huggy Anton vervolledigen de line-up van de outdoor area waar je tot 5u00 ’s ochtens aan je trekken zal kunnen komen.

 

 

In tweede zaal krijg je de sound van ‘Extreme on Mondays’, één van de meest legendarische club concepten uit de Belgische dance geschiedenis. Aan het roer uiteraard niemand anders dan de man die er verantwoordelijk voor was, Phi Phi. Hij koos voor Franky Jones, Zolex, Cosmo en Roddy Reynaert om het plaatje compleet te maken.

In de derde zaal met de fontein waar tijdens de jaren ’90 de after-parties tot lang devolgende dag doorgingen, kan je terecht vanaf 3 uur tot het einde om 8u00 als je al die nummers nog eens wil horen die daar zo lang zorgden voor de perfecte after-party sfeer. Ze zullen jullie worden gebracht door Laurent Top, Jack E, Cosmo en Vince.

Take a break, a summer break, op Age of Love’s enige bezoek aan een andere club dan hun thuisbasis in Gent en herbeleef de sfeer van de jaren ’90, zowel die van La Bush als die van Ibiza op de enige party die ze keer op keer terug tot leven brengt!

 

 

Line-up:

 

☼ Main room: Dj George's B-day

Lambda (Hold on tight / NL), Systematic Parts (Violin de la nuit / NL), DJ Halogen (Habituate as featured on La Bush vol.9 / NL), DJ George's (La Bush), Mr Sam (Diki Records), Olivier Pieters (Boccaccio), Phi Phi (Extreme), CP (Pulse Factory), Michael Forzza (Pulse Factory)

☼ Outdoor: People of Ibiza

Cesar de Melero (Privilege, Pacha, Space / IBZ), Sven van Hees (Café d’Anvers, Liaisons Dangereuses), Quincy (Age of Love, Cirque Magique), Brandy (Reve d’O, Catacombes), Huggy Anton (Escape / Galaxie FM)

☼ Room 2: Extreme on Mondays

Phi Phi (Extreme on Mondays legend), Franky Jones (Extreme, Enterprise), Zolex (Extreme, Globe), Cosmo (Extreme on Mondays)
Roddy Reynaert (Armada)

☼ Room 3: After La bush

Laurent Top (La Bush), Jack E (La Rocca), Cosmo (Carat), Vince (Kings club)

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.