Morten Harket @ Ancienne Belgique - 08-05-2012


Concert news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

MORTEN HARKET, THE VOICE OF A-HA - ANCIENNE BELGIQUE, BRUSSEL - 08/05/2012Morten Harket, de charismatische frontman van A-ha, zet zijn solo-carrière verder. Op dinsdag 8 mei bewijst hij dat in levende lijve op het podium van de Ancienne Belgique.

Aanstaande vrijdag 13 april ligt Morten Harkets nieuwe album in de winkelrekken. « Scared of Heights », de eerste single uit het album "Out Of My Hands", klinkt alvast veelbelovend. De Noor met zijn unieke stem en ongezien charisma zal zijn publiek niet teleurstellen. Tijdens zijn nieuwe tour brengt Morten Harket zijn beste solo-nummers maar belooft hij ook een plaatsje te reserveren voor de grootste A-Ha klassiekers.

Morten Harket kiest het Engelse trio Songdog als support act voor zijn Brusselse concert. Lyndon Morgans, Karl Woodward en Dave Paterson hebben al vijf studio-albums op hun palamares en toerden daarmee al de hele wereld rond. Bruce Springsteen is alvast fan. Een ontdekking !

Op dinsdag 8 mei staat Morten Harket in de Brusselse AB. De tickets zijn beschikbaar via de gebruikelijke verkoopkanalen.

 
 

Ticketverkoop

 
 

Tickets zijn beschikbaar via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be en via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs:
(excl. servicekosten):
30 euro

 
 

Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.