Drive-in festival \'Beat Park\' wil de zomer veroveren met feest in eigen auto


Festival news
Gepost op door Yves Vermeulen
Nieuws afbeelding: Drive-in festival \'Beat Park\' wil de zomer veroveren met feest in eigen auto
Nieuws thumbnail: Drive-in festival \'Beat Park\' wil de zomer veroveren met feest in eigen auto

𝗕𝗲𝗮𝘁 𝗣𝗮𝗿𝗸: 𝗱𝗲́ ‘𝗶𝗻 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗰𝗮𝗿’ 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲!

Onze festivalzomer ziet er dit jaar vrij sober uit, maar niet als het van Beat Park afhangt. Zij willen een nieuwe festivalervaring organiseren, afgestemd op de huidige maatregelen en dat allemaal vanuit je eigen wagen. De organisatie wil deze zomer verschillende drive-in festivals organiseren in verschillende grote steden in België. Er werden al vergunningen aangevraagd in maar liefst 9 grote steden.
 
Je kan het festival best vergelijken met een drive-in bioscoop, maar in plaats van een film in de openlucht wordt er voor een heuse concert- of festivalervaring gezorgd via een enorm scherm waarop een virtuele 3D stage wordt weergegeven. Net zoals bij een drive-in bioscoop kan je het geluid live via je eigen autoradio afspelen om zo te genieten van de artiesten en DJ's.
 
De team achter Beat Park is niet nieuw in de event wereld. Zij zetten zich ook al achter verschillende indoor events en festivals waaronder Sunrise Festival in de Lilse Bergen.
Er is zo voldoende kennis om op korte tijd deze shows in elkaar te steken. Zo hopen ze al in juni de eerste shows te lanceren.
 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Via de website www.beatpark.be  kan je vanaf vandaag pre-registreren. Zodra de vergunningen in orde zijn, ontvang je direct het laatste nieuws.
Natuurlijk is nog niets zeker en wordt er volop uitgekeken naar de exitstrategie en verdere regels komende weken rond het COVID-19 virus, maar hopelijk kunnen we binnenkort weer een beetje feesten zoals vroeger!
 
Meer informatie vindt je op hun website of via Facebook

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.