Milkfest - In(c)door festival @ Sportpaleis, Antwerpen, 2013


Party news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

 

 
Live Nation PERSBERICHT - COMMUNIQUE DE PRESSE - PRESS RELEASE
   

MILKFEST
IN(C)DOOR FESTIVAL

Zaterdag 19 oktober 2013
Sportpaleis, Antwerpen
 
     
 
Milk Inc. @ Sportpaleis verandert na zeven edities van format. Wie op zaterdag 19 oktober naar het Sportpaleis afzakt, zal er niet alleen stevig kunnen partyen op de beats van Milk Inc. live, maar ook op de muziek van een bataljon aan killer-dj’s tijdens de eerste editie van MilkFest. Het publiek wordt opgewarmd door o.a. DJ Ward en Sem Thomasson. Regi, Linda en Filip verwelkomen tijdens hun optreden o.a. Peter Luts enKraantje Pappie als gasten en Yves V en Nicolaz zorgen mee voor een stevige afterparty.

De muziek van Milk Inc. blijft uiteraard de hoofdmoot. Regi, Linda en Filip brengen, geruggensteund door de beste muzikanten, voor het achtste jaar op rij het beste van Milk Inc., live en in de onovertroffen Sportpaleisambiance. Tegelijk verleggen zij de grenzen. Want MilkFest is een feest met ‘non stop music’. Met o.a. DJ Ward en Sem Thomasson als opwarmers, Peter Luts en Kraantje Pappie als concertgasten en Yves V en Nicolaz als afterparty masters. Zeg maar: het beste van een meerdaags festival samengebald op een paar uur tijd.

PUBLIEK IS DEEL VAN DE SHOW

Op alle concerten van Milk Inc. in het Sportpaleis was de betrokkenheid van het publiek heel groot. Dat wordt dit jaar niet anders. MilkFest is namelijk een evenement ‘in the round’, met het podium in het midden van het vernieuwde Sportpaleis, dat zo op zijn maximale capaciteit wordt benut. Er zullen catwalks zijn en B stages, wat zorgt voor een, volgens Sportpaleisnormen, kleine afstand tussen publiek en artiest.

Daarnaast zal het publiek dankzij een smartphone app onderdeel worden van de lichtshow. Deze in België ontwikkelde smartphone app wordt tijdens MilkFest in avant-première gedemonstreerd. De app verschijnt binnen enkele weken in de app store voor iOs en Android en zal vooraf door de concertbezoekers gratis gedownload kunnen worden. Dankzij deze app zullen de schermen van de toestellen op het aangeven van Regi allemaal tegelijk meedansen op het ritme van de muziek, wat voor een unieke lichtshow zal zorgen. 

In de kalender van het Sportpaleis is geen plaats meer voor een extra MilkFest. Wie nog geen kaarten in zijn bezit heeft, haast zich dus om te reserveren voor dit knallende feest met ‘non stop music’ dat iedereen van zijn melk zal brengen!
Ticketverkoop
Tickets nu te koop!

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* ofwww.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen 
(excl. servicekosten): 
27,5 euro - 32,5 euro - 37,5 euro

*0.5euro/min, incl btw

Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.