Bonzai Awards


Party news
Gepost op door sansunshine
Nieuws afbeelding: Bonzai Awards
Nieuws thumbnail: Bonzai Awards

Bonzai blijft één van de meest invloedrijke dance-labels in België. Hun succes begon 27 jaar geleden toen ze de éne na de andere hit de wereld instuurden. Vandaag de dag worden hun klassiekers nog steeds gedraaid door de grootste dj’s ter wereld: van Laurent Garnier & Carl Cox tot nieuwe generatie wereldsterren als Nina Kraviz & Charlotte de Witte. Daarnaast zijn ze het enige label dat al twee jaar na elkaar gedurende 2 dagen een eigen stage mocht verzorgen op Tomorrowland én verkopen hun events in zowat iedere zichzelf respecterende venue in de Benelux steevast uit. Ze zijn al zo vaak gelauwerd in binnen- en buitenland dat ze het hoog tijd vonden om zelf ook eens hun artiesten te honoreren voor hun rol in het immense Bonzai succes. Daarom nu, een uniek en ‘one-off’ event op dinsdag 30 april in de iconische setting van IKON in Antwerpen: de Bonzai Awards! 

 

Het Bonzai Awards event wordt een tweeluik van enerzijds een spetterende Awards ceremonie waarin de prestaties van 10 van de meest geprofileerde artiesten van de voorbije 27 jaar zullen worden bekroond met een award en waarbij 5 speciale personen die een belangrijke rol hebben gespeeld op hun reis, in de spotlight zullen worden gezet. Bovenop dit alles mag het label zelf ook nog een gouden plaat in ontvangst nemen van Universal voor de ‘25 Years Bonzai’ compilatie die in 2017 het daglicht zag ter ere van die speciale verjaardag.

 

De bijzondere status en invloed van het label was toen ook Red Bull Elektropedia niet ontgaan dat ter ere van die verjaardag een heuse Bonzai documentaire liet maken. Een documentaire die wereldwijd werd verspreid en het immense succes van de voorbije 25 jaar highlight. Bonzai is nu fier te melden dat een vervolg documentaire in de maak is, waarin ook de nieuwere artiesten en de events die vandaag zorgen voor het blijvende succes van de sound en brand de nodige aandacht zullen krijgen. 

 

Want het mag gezegd worden, Bonzai blijft ook vandaag het clublandschap mee bepalen. Zowel hun eigen, jaarlijkse Retro events in de Waagnatie in Antwerpen als die in Oostende zijn keer op keer een immens succes. Daarnaast strijken ze regelmatig neer in andere leidinggevende clubs en venues in de Benelux: van Fuse tot Café d’Anvers, van Waregem Expo tot Artcube in Gent en van Aquabest in Eindhoven tot Complex in Maastricht. En dan hebben we het nog niet gehad over de festivals als Tomorrowland, Legacy Festival, We Love the ‘90’s, Super Sonic, Dance-D-Vision, ... en zo gaat de lijst verder. Of over alle andere parties en festivals waar Bonzai namen zo vaak op de affiches prijken. Of over het feit dat de favoriete dance platen van de luisteraars van The Greatest Switch op Studio Brussel al 3 jaar op rij Bonzai tracks zijn...

 

Vandaar dat ook het party luik niet aan deze speciale ‘gathering’ kon ontbreken. Bereid je dan ook maar voor op een nacht vol luidruchtige retro beats die u zullen gepresenteerd worden in niet minder dan 3 zalen van de befaamde IKON club (voorheen Noxx) in Antwerpen. De setting van dit event kon niet perfecter zijn aangezien deze venue - gekend voor zijn eclectische mix van muziek, kunst, food en fashion - verschillende, prachtige zalen bevat waarin levendige visuals en booming soundsystems perfect tot hun recht komen  en het is een event op de home grounds van het label, met name Antwerpen.

 

De Awards ceremonie start om 20u30 en is enkel toegankelijk voor gasten en zij die een early bird ticket op de kop wisten te tikken. Ze wordt gelanceerd in de Retro Room waar je die avond de Bonzai All Stars, DJ Fire, DJ Ghost, DJ Jan, Franky Jones, Franky Kloeck, Push en Yves Deruyter aan het werk zal horen. Vanaf middernacht kan je ook terecht in de Progressive Room waar Airwave, Greg S, Nico Parisi en Phi Phi op de beste progressieve sounds zullen trakteren terwijl de techno fans hun hart kunnen ophalen in de Techno Room met Ben Knoxx, DJ Steel & Steve Cop achter de ‘wheels of steel’. 

 

Vanaf 22u00 kan iedereen komen meefeesten dus zorg dat je op tijd je tickets te pakken krijgt (Bonzai events hebben de reputatie meestal op voorhand uitverkocht te zijn en voor dit bijzondere event is die kans heel groot). Bonzai belooft jou een wereldvreemde ervaring voor te schotelen die voorgoed in je geheugen gegrift zal blijven staan.

 

Be part of the history, be part of today!  

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.