Review: Hardcore Universe 2011 in Lotto Arena Antwerpen


Party news
Gepost op door Yves Vermeulen
Nieuws afbeelding: Review: Hardcore Universe 2011 in Lotto Arena Antwerpen
Nieuws thumbnail: Review: Hardcore Universe 2011 in Lotto Arena Antwerpen

Hardcore Universe, het populaire hardcore concept van club CherryMoon pakte vorig jaar voor hun 1-jarig bestaan uit in de Lotto Arena met een enorm hardcore evenement. Enkele duizenden liefhebbers kwamen naar Antwerpen om hier volledig uit hun dak te gaan.

Gisteren, zaterdag 12 maart, kwam de tweede editie van dit grootse evenement met alweer een enorm succes! Enkele duizenden jongeren en jong-volwassenen van Vlaanderen, Wallonië, Nederland, ... kwamen weer eens naar de Lotto Arena om te genieten van de beste hardcore tunes van onder andere Paul Elstak, DHT, Angerfist, & many more.

Meer dan 25 top artiesten van zowel nationale als internationale bodem bezorgden het feestende publiek de beste early hardcore, rave, zelfs industrial en terror! Met andere woorden, het knalde afgelopen nacht (en ochtend) in de Lotto Arena. De bassen, die overduidelijk aanwezig waren, hoorde je niet alleen, je voelde ze ook! Want bij Hardcore moet je de bass niet horen, je moet ze voelen!

 

Wil je nagenieten van dit te gekke feestje? Dat kan!
Party Industries was erbij met 2 fotografen en zorgden voor een mooie foto-reportage!
Daarnaast zal er binnenkort ook nog een aftermovie verschijnen, die wij natuurlijk direct opnemen op onze website. 

Kon je er niet bij zijn? Geen paniek! Cherrymoon organiseert nog verschillende hardere evenementen dit jaar, en natuurlijk komend jaar. Zo staat er binnenkort al Hard Nature in de kalender, een feestje met de hardere stijlen (Hardstyle).


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.